Ovu subotu i nedjelju (11. i 12. studenog 2023.) – u sklopu “Home & Tech Weekenda” u King Crossu, mališani će moći sudjelovati na besplatnim radionicama kreativnosti i tehnologije koje će se održavati u sljedećim terminima:

  • Subota, studenog od 17:00 do 19:00 sati
  • Nedjelja, 12. studenog od 16:00 do 18:00 sati

 

Na radionicama će djeca imati priliku upustiti se u svijet programiranja, dizajniranja i kreativnosti. Otkrijte kako čak i predškolci mogu zaroniti u svijet programiranja uz jednostavno upravljanje mišem i učenje osnovnih smjerova kretanja. Dajte svojoj djeci priliku da se natječu u uzbudljivoj utrci robota, postavljajući prepreke na stazi. Za one koji vole dizajniranje, pripremili smo radionicu na kojoj će timovi djece zajedno stvarati dizajn dječjih soba, kupaonica i dnevnih boravaka, koristeći tehnologiju.

Na radionicama mališane očekuje:

  • Robot Kodi i Pametno Crtanjedjeca će imati priliku upoznati robota Kodija, koji obožava crtati. Djeca će naučiti kako pripremiti robota za rad i zajedno s njim stvarati prekrasne crteže.
  • Miš ProgramerUz Miša Programera, djeca će naučiti pojmove lijevo, desno, gore i dolje. Na ovoj radionici će isprogramirati Miša kako bi ga usmjeravali prema željenom smjeru. Ovo je izvrsna prilika za djecu da se upuste u osnove programiranja.
  • Utrka RobotaNa ovoj zabavnoj radionici, djeca će se natjecati u utrci robota. Dva robota će se kretati istim poligonom, a djeca će ih programirati tako da stvaraju strategije za pobjedu. Moći ćepostavljati prepreke kako bi izazov bio veći.
  • Dizajniranje Sobe na TabletimaDjeca će se osjećati kao pravi dizajneri na ovoj radionici. Koristeći tehnologiju, timovi će zajedno dizajnirati dječje sobe, kupaonice i dnevne boravke. Ovo je prilika za kreativno izražavanje i suradnju.
  • Soba po Soba, KućicaNakon što su kreirali svoje interijere, djeca će dobiti priliku uređivati stvarnu drvenu kuću. Upotrebljavat će različiti namještaj i kreativno uređivati prostorije, birajući zavjese, boje pokrivača, jastučnice, ukrasne jastuke, tepihe, tapete i još mnogo toga.
  • Magnetni Blokovi za NajmlađeČak i najmlađi posjetitelji bit će uključeni u temu događaja pomoću magnetnih blokova. Na ovoj radionici, uz pomoć animatora, najmlađi će dizajnirati različite oblike i razvijati svoje kreativne sposobnosti.

 

Pripremite se za vikend ispunjen zabavom, učenjem i nezaboravnim iskustvima za vas i vaše najmlađe! Pronađite više informacija o svim događanjima tijekom “Home & Tech Weekenda”.

Vidimo se!