Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!
Trgovine otvaraju u %s
Trgovine otvaraju za %s
Trgovine otvorene do %s
Trgovine otvorene još %s
Trgovine zatvorene
Holidays
Interspar otvara u %s
Interspar otvara za %s
Interspar otvoren do %s
Interspar otvoren još %s
Interspar zatvoren
Interspar – closed expect gastro

DOBRODOŠLI U
KING CROSS

Već više od dvadeset godina King Cross je idealno mjesto za brz i povoljan shopping, gdje ćete pronaći sve što vam treba za sport, dom, obitelj i slobodno vrijeme.

King Cross je krenuo u
sveobuhvatnu
rekonstrukciju

Centar će biti otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025. Tijekom rekonstrukcije kupovina će biti neometana jer će sve trgovine raditi prema redovnom radnom vremenu. Više detalja saznajte na poveznici.

Obavijest

Radno vrijeme
nedjeljama u 2024.

Provjerite tijekom kojih nedjelja će King Cross raditi.

Trgovine

Ne propustite super
ponude u King Crossu!

Provjerite aktualne posebne ponude u King Crossu i pronađite odličan izbor proizvoda za uređenje doma, slobodno vrijeme, sport i rekreaciju, dječju opremu, obuću i odjeću…

Ostanite u toku

Događanja, novosti i akcije u King Crossu

Pažljivo osmišljena događanja uz zabavu i edukaciju, posebne ponude u trgovinama tijekom cijele godine i akcije koje se ne propuštaju zaštitni su znakovi King Crossa. Više od dvadeset godina brinemo o kvaliteti i vašem zadovoljstvu. Hvala što smo vaš omiljeni šoping centar.

Usluge

Istražite povijest umjetnosti

Interaktivni mural
u King Crossu

Na zidu duljine 28 metara oslikan je mural koji objedinjuje likovne elemente poznatih djela iz povijesti te ih smješta u današnji svijet. Nasuprot muralu nalaze se dva interaktivna tablet-računala, koja će vam približiti jedinstvenost ovog umjetničkog djela. Odabirom određenog fragmenta murala možete pročitati razne zanimljive činjenice o samom originalnom umjetničkom djelu. Također, tablet pruža izazov kroz igru pronalaska određenog dijela murala na ekranu u borbi s vremenom.

Mural su za vas oslikali Martin Hrastić i Marija Kasum. Ne propustite priliku i zaronite u čaroban svijet umjetnosti!

Higijena u King Crossu

Želimo da se vi i vaša obitelj uvijek osjećate opušteno i sigurno, stoga u King Crossu pridajemo veliku pažnju svježini zraka i čistoći prostora.