U King Crossu vas tijekom „Home & Tech Weekenda“ očekuju posebni popusti, savjetovanje od strane arhitekata iz “Mirjana Mikulec Interior design” studija, dječje radionice kreativnosti i tehnologije i kao šećer na kraju kreativni natječaj s fantastičnim nagradama!

Tijekom ovog posebnog vikend događanja arhitekti iz “Mirjana Mikulec Interior design” studija bit će na raspolaganju posjetiteljima King Crossa za besplatno savjetovanje o uređenju interijera. Njihov pop-up ured bit će smješten na hodniku King Crossa (u blizini ulaza u Harvey Norman), a arhitekti će biti dostupni za blic savjetovanja tijekom oba dana događaja od 15:00 do 18:00 sati.

Najmlađe posjetitelje očekuju besplatne radionice kreativnosti i tehnologije na kojima će se mališani moći okušati u dizajniranju i programiranju. Najmlađe posjetitelje očekuje mnoštvo zabave, kreativnosti i učenja.

Radionice će se održati u sljedećim terminima:

  • Subota, 11.11.2023. od 17:00 do 19:00 sati
  • Nedjelja, 12.11.2023. od 16:00 do 18:00 sati

 

Posjetitelji će moći sudjelovati i u kreativnom natječaju, a najkreativniji će osvojiti odlične nagrade. Prijave na natječaj su moguće ispunjavanjem prijavnice koja će biti dostupna na info pultu događaja, a nagrade su:

  • 1 x Online savjetovanje s arhitektima iz Mirjana Mikulec Interior Designa
  • Spar poklon kartice u vrijednosti od 90 Eura
  • Spar poklon kartice u vrijednosti od 60 Eura

 

Vidimo se tijekom „Home & Tech weekenda”, u subotu i nedjelju 11. i 12.11.2023 od 15h. Veselimo se vašem dolasku!

Dobitnici kreativnog natječaja:

 

1.NAGRADA: ONLINE SAVJETOVANJE STRUČNJAKA UREDA MIRJANA MIKULEC INTERIOR DESIGN

Dobitnik: Josip Dulj

2. NAGRADA: SPAR POKON KARTICE UKUPNE VRIJEDNOSTI 90€

Dobitnica: Dubravka Benaković

3.NAGRADA: SPAR POKON KARTICE UKUPNE VRIJEDNOSTI 60€

Dobitnik: Dominik Perić

Čestitamo dobitnicima! Svoje nagrade možete podići nagradu u idućih 30 dana u Upravi TC King Cross Jankomir, od ponedjeljka do petka od 9-15h.

 

U foto galeriji provjerite kako je bilo!