Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Za najmlađe

King Cross pridaje veliku pažnju kako bi posjeti centru s cijelom obitelji bili jako ugodni. Očekuju vas zone za igru za najmlađe, mjesto za presvlačenje beba te brojna besplatna parkirna mjesta. King Cross nudi sve za dom i obitelj i sretni smo što smo tu za vas!

Mini Lollipop

Mini Lollipop pravi je raj za igru za male posjetitelje King Crossa, a nalazi se kod središnjeg ulaza u centar. Ovaj prostor namijenjen je djeci do četiri godine i savršeno je prilagođen njihovim potrebama i željama. U Mini Lollipopu naši najmlađi posjetitelji pronaći će puno akcije, bilo da vježbaju svoje vještine kroz didaktičke igre, osjećaju se kao pravi vozači u mini autiću, mašu roditeljima iz slatke kućice ili se spuštaju niz tobogan. 

Zabava u Mini Lollipopu je besplatna, ali isključivo uz nadzor roditelja. 

Dođite i neka se najmlađi super zabave!

Mini Lollipop
Besplatna igraonica za vaše mališane (prilagođena za djecu od 1 do 4 godine), nalazi se unutar centra u blizini srednjeg ulaza
Kretanje omogućeno bez prepreka
Kretanje hodnicima i prostorima King Crossa omogućeno je bez prepreka
Hrana i piće
Ugostiteljski objekti King Crossa su: Biberon Cakes Bar, Italian bar, Konoba Veranda i Spar To Go.
Ormarići
U King Crossu u blizini srednjeg ulaza dostupni su ormarići za sigurno ostavljanje vaših stvari. Ormarići se zatvaraju i otvaraju šifrom koju sami zadate.
Sadržaj za cijelu obitelj
U King Crossu možete pronaći sadržaj za cijelu obitelj: igraonice, mjesto za hranu i piće, trgovine sa ponudom artikala za djecu, sport i dom
Pet friendly
Ljubimci su dobrodošli, ali svi psi obavezno moraju biti na povodcu dužine do 150 cm, a ukoliko pas nije na uzici možete ga nositi ili držati u odgovarajućem spremniku (kavez, košara, torba i slično). Psi grebena višeg od 30 centimetara moraju nositi brnjicu, jednako kao i svi opasni psi definirani u Članku 2. Pravilnika o opasnim psima Narodnih novina. Trgovine i ugostiteljski objekti pojedinačno zadržavaju pravo donijeti odluku o eventualnoj zabrani ulaska kućnih ljubimaca u prostor njihove trgovine.
Istražite povijest umjetnosti

Interaktivni mural
u King Crossu

Na zidu duljine 28 metara oslikan je mural koji objedinjuje likovne elemente poznatih djela iz povijesti te ih smješta u današnji svijet. Nasuprot muralu nalaze se dva interaktivna tablet-računala, koja će vam približiti jedinstvenost ovog umjetničkog djela. Odabirom određenog fragmenta murala možete pročitati razne zanimljive činjenice o samom originalnom umjetničkom djelu. Također, tablet pruža izazov kroz igru pronalaska određenog dijela murala na ekranu u borbi s vremenom.

Mural su za vas oslikali Martin Hrastić i Marija Kasum. Ne propustite priliku i zaronite u čaroban svijet umjetnosti!