Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

O Centru

King Cross Jankomir nalazi se na prostoru od 110.000 m2 na vratima Zagreba, uz glavne prometne pravce u smjeru Italije i Slovenije i prvi je moderni trgovački centar na ovom prostoru otvoren u rujnu 2002. godine.

Cijela zamisao projekta krenula je od ideje da King Cross postane trgovački centar s tipologijom suvremene inovativne prodaje i usluge. Njegove dimenzije, moderan strukturalni sustav i poslovanje čine ga vrhunskim suvremenim kompleksom. Ništa nije prepušteno slučaju, već je ogroman projektantski napor uložen u osmišljavanje jednostavnog i ugodnog korištenja od strane posjetitelja.

King Cross je jedno od najugodnijih mjesta za obavljanje kupovine, ali i mjesto za sate obiteljskog odmora ili susreta s prijateljima.

Ugodna galerija kroz čije prozore danju prodire svjetlo, uvečer je osvijetljena svjetiljkama, čime posjetitelje poziva na šetnju hodnicima s trgovinama koje nude robu široke namjene za svačiji ukus.

Datum otvorenja: 21.09.2002.

Upravljanje centrom: SES Spar European Shopping Centers

Ukupna površina kompleksa: 110.000 m2

Ukupna natkrivena površina: 41.000 m2

Ukupna prodajna površina: 34.000 m2

Broj parkirnih mjesta: 1.600

Hipermarket: Interspar

 

Trgovačkim centrom King Cross Jankomir upravlja društvo SES Spar European Shopping Centers. Društvo trenutno upravlja sa 31 trgovačkom lokacijom u centralnoj i južnoj Europi – ukupne površine za iznajmljivanje (GLA) više od 850.000 četvornih metara. SES je tržišni lider u poslovanju velikih trgovačkih centara u Austriji i Sloveniji. U 2022. godini zakupci u SES-ovim centrima ostvarili su bruto promet od prodaje u visini 3,1 milijardi Eura. Od samog početka SES također nudi svoje znanje iz područja razvoja projekata, upravljanja gradnjom, zakupa prodajnog prostora, upravljanja centrima i objektima kao usluge za druge vlasnike trgovačkih centara. SES centri već su dobili nekoliko nacionalnih i međunarodnih nagrada za arhitekturu i dizajn, održivost, koncepciju prometa i inovativni marketing. Trgovački centar ALEJA Ljubljana, otvoren u svibnju 2020., osvojio je 2021. godine svjetsku poznatu nagradu Global RLI Award u kategoriji „International Shopping-Centre – New Build”. SES pripada SPAR Austria Grupi.

Više informacija na: www.king-cross.hr i www.ses-european.com

Ukupna površina preko 110.000 m2

Preko 41.000 m2 natkrivene površine

Preko 34.000 m2 prodajne površine

1.600 parkirnih mjesta

Hipermarket Interspar