Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Još nije prevruće, dani su prekrasni i dugi i naravno da želite što više vremena provesti na otvorenom. A malo što nudi toliko ugode od popodneva ili večeri na otvorenom među dragim ljudima. Razmislite o igrama na travnjaku, osvježavajućim pićima, ukusnoj sezonskoj hrani i odabranim gostima koji se opuštaju i uživaju pod proljetnim suncem. Ipak, organizirati vrtnu zabavu koja će se pamtiti zahtijeva malo više pripreme nego poziv na večeru ili ručak, zato proučite ovaj vodič i ideje, a sve što vam treba za njihovo ostvarenje pronaći ćete u ponudi trgovina u King Crossu.

Udobnost je imperativ

Svaki dobar organizator zabave reći će vam da bi udobnost vaših gostiju trebala biti vaša glavna briga. Ako se okupljanje odvija tijekom dana, pobrinite se da postoje zasjenjena područja i osigurajte kremu za sunčanje. Ako je u večernjim satima, citronela svijeće i sprej protiv insekata su obavezni.


Dekor je kruna zabave

Kada su u pitanju dekoracije, prekrasan aranžman hrane i vaše vrtno cvijeće, drveće ili hrana su sve što vam treba. Pobrinite se da je travnjak uredan, a neka na jednostavnom bijelom stolnjaku ulogu glavne dekoracije preuzme kolorit povrtnih plodova.  Možete, naravno, pojačati dojam salvetama sa simpatičnim uzorkom, a cvijeće, umjesto u vazi koju vjetar može prevrnuti, neka bude u tegli. Ako zabavu održavate navečer, lampice ili solarne svjetiljke su imperativ. Dojam neće izostati.

Postavite i lounge kutke

Uz veliki glavni stol, dobra je ideja stvoriti još malih područja gdje će ljudi moći sjesti, recimo, pod stablom stavite dvije ležaljke sa sklopivim stolićem, postavite jedan visoki stol blizu roštilja ili na travnjak jednostavno nabacajte dekice i jastuke na koje će se gosti moći zavaliti.

Poslužite sezonski meni

Inspirirajte se godišnjim dobom. Uvijek je lijepo započeti zabavu pićem napravljenim od zgnječenog sezonskog voća ili osvježavajućom limunadom sa svježim grančicama mente. I kada je hrana u pitanju, idealno je kupovati sezonski. Proljeće daje puno povrća pa su raznobojne salate ukusan i praktičan izbor, a roštilj je uvijek dobra ideja. Variva ili juhe, s druge strane nisu jer posluživanje sve komplicira. Naresci, finger food ili različite slane pite su ono što će vaši gosti lako moći uzeti u ruku i pojesti – čak i dok leže na vašem travnjaku.

Pripremite zabavu

I ako su djeca na zabavi, i ako nisu, dobro je pripremiti igre koji će cijeli vaš party podići na novu razinu. Lopte, reketi za badminton, konop za preskakanje ili hula hoop može pružiti veliko veselje velikim i malim gostima. I, naravno, glazba, je neizostavna. Postavite bluetooth zvučnik i zadužite nekoga tko će se pobrinuti za univerzalnu playlistu. Dakako, ako imate u blizini susjede, buku zadržite u granicama pristojnosti.

Držite stvari pod kontrolom

Postavite dovoljno kanti za smeće i čistite stvari tijekom cijele zabave da se vrt ne pretvori u smetlište. Također, uvijek je dobro imati rezervni plan pa osigurajte šator ili spremnu alternativnu unutarnju lokaciju. I uživajte jer, nećete se ni okrenuti, a kasno proljeće će već prohujati. Zato, brzo u King Cross po sve što vam treba i organizirajte najljepšu vrtnu zabavu!

Datum objave: 4. lipnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.