Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Današnja djeca odrastaju u digitalnom svijetu uz pametne telefone i silnu zabavu s ekrana. Igrice, društvene mreže, crtići – sve to može satima zaokupiti dijete, a stručnjaci već pomalo u panici upozoravaju na to koliko malena tijela trebaju kretanja. Zato sport ima neprocjenjivu vrijednost za dijete, i ne samo zbog tjelesne, već i emocionalne i socijalne dobrobiti. Naravno da je kretanje važno za dijete: redovna tjelesna aktivnost pomaže u održavanju zdrave tjelesne težine, jača mišiće i kosti te poboljšava kardiovaskularno zdravlje. Osim toga, sport potiče koordinaciju i motoričke vještine, što je ključno za pravilan razvoj djeteta.

Životne lekcije sporta

Sport pomaže djeci da razvijaju emocionalnu inteligenciju jer kroz sportske aktivnosti djeca uče upravljati stresom, razvijaju samopouzdanje i samopoštovanje. Pobjede i porazi na sportskom terenu pružaju priliku za učenje kako se nositi s različitim emocionalnim situacijama, a također, omogućuju djeci razvijanje važnih socijalnih vještina kao što su timski rad, komunikacija i poštivanje drugih te ih uči i disciplini i odgovornosti. Ne zaboravimo, tu su i radost, zabava i uzbuđenje koje djeca pronalaze u sportskim aktivnostima.

Stylish na treningu

Zato je važno poticati djecu na bavljenje sportom, a da bi njihove sportske avanture bile čisto zadovoljstvo, treba pripremiti i odgovarajuću opremu i odjeću. Tenisice i odjeća moraju odgovarati sportu kojim se dijete bavi, materijali trebaju biti prozračni, a krojevi i veličine pogođene kako bi se omogućio što slobodniji pokret. Torba u kojoj će nositi sportsku opremu je isto tako važna, a pobrinite se i da dijete na trening uvijek ponese vodu i zdravu grickalicu – zna zatrebati. Zadnje, ali ne manje važno, maleni vole da im sportska odjeća bude lijepa i u trendu, stoga vas u nastavku očekuju outfiti za malu gimnastičarku i malog nogometaša koje smo odabrali iz bogate ponude trgovina u King Crossu.

Zlatna medalja iz stila za malu gimnastičarku

Udobna i tako fashion trenirka skriva glavnu gimnastičarsku tajnu: triko na kojem se prelijevaju roza tonovi i sjaje nježne svjetlucave aplikacije. Dodaci prate temelj ovog sportskog outfita – detalji na ruksaku su također u roza boji, a tenisice imaju svjetlucave elemente. Gimnastičarke, zna se, moraju imati svezanu kosu, a uz trendi gumice za kosu, neće biti problem podignuti kosu u punđu ili repić.

Modna liga prvaka

Davno su prošla vremena kada su nogometaški dresovi bili redom bijeli – ipak se momke na terenu treba dobro vidjeti i zato donosimo kombinaciju punu jarkih tonova crvene i plave. Hudica na kopčanje i ruksak namijenjeni su za dolazak i povratak s treninga gdje se dečki možda i ne vole toliko istaknuti pa su u nešto prigušenijoj varijanti boja. Ali, sve u svemu, vatrena kombinacija i nogomet super se slažu!