Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Pozivamo vas na međunarodne izložbe mačaka u King Crossu!

Ned, 10. ožujka
Održano

Na prošlogodišnjim izložbama u Europi među članovima Saveza felinoloških društava Hrvatske ukupno najuspješniji je bio Bengalski mačak Nitro, aktualni mediteranski pobjednik. Nitro je ponos uzgajivačnice „House of Cheetah“ jer je na svakoj izložbi osvojio titulu najljepše mačke, Best in Show. Posljednjih godina ova je pasmina jedna od najpopularnijih zahvaljujući atraktivnom izgledu koji je rezultat križanja divlje Azijske leopard mačke s domaćom mačkom. Nastala je mačka s izgledom leoparda s dražesnim i ljubaznim temperamentom domaće mačke koju mnogi žele imati kao ljubimca.

 

Uz Bengalsku bit će predstavljene Egzotična, Perzijska, Ragdoll, Sveta Birma, Maine Coon, Neva Masquerada, Norveška šumska, Britanska kratkodlaka, Britanska dugodlaka, Devon rex, Ruska mačka, Sphynx, Burmanska, Dugodlaki Kurilean Bobtail, Selkirk Rex dugodlaki, te Domaća kratkodlaka i Domaća dugodlaka mačka.

Izložbe u King Crossu bit će za javnost otvorene u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati uz besplatan ulazak za posjetitelje. Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe oba će dana započeti u 16 i 30 sati. Svečano proglašenje najuspješnijih mačaka u prošloj godini, nacionalnih pobjednika, planirano je za subotu u 16 sati.

UPOZNAJTE BABY LASAGNU!

Povodom održavanja Mijau vikenda, u subotu 9.3.2024. oko 16 sati King Cross će posjetiti hrvatski predstavnik na Eurosongu,  Baby Lasagna, koji je i sam veliki ljubitelj mačaka. Baby Lasagna će posjetiteljima poželjeti dobar provod na Mijau vikend te ćete se s njim imati priliku upoznati i fotografirati.

Vidimo se u King Crossu! Mijau!