Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Najljepši trenuci u King Crossu!

Pogledajte galeriju fotografija s izdvojenih King Cross događanja.

Održan je drugi po redu kros u organizaciji King Crossa

Nakon velikog uspjeha prve prošlogodišnje utrke čiji je povod bila proslava 20. rođendana King Crossa, ove je godine održano i drugo izdanje. Za odličnu atmosferu tijekom cijelog trajanja događaja, pobrinuo se voditelj Mario Petreković. Hvala svima koji su sudjelovali, a posebne čestitke pobjednicima!

Pogledajte atmosferu ovogodišnjeg Summer Kingdoma

I ove godine u periodu od 16. lipnja do 15. srpnja ispred King Crossa bila najbolja zabava za cijelu obitelj – Summer Kingdom! U sklopu “Summer Kingdoma” nalazila se pop-up igraonica „Plavi svijet“ (koja potiče kreativno izražavanje i maštu kroz slobodnu igru), bazen s vodenim valjcima (rollerima), „Lego“ dvorac na napuhavanje, rashladno drvo, kreativni kutak s kinetičkim pijeskom, stolni nogometi i još mnogo toga… a svi zabavni sadržaji u Summer Kingdomu su bili BESPLATNI!

Kako je bilo na Vau vikendu 2023. godine

13. i 14. svibnja 2023. u King Crossu je održan vikend za cijelu obitelj, uključujući i kućne ljubimce! U dva dana ovog već tradicionalno veselog okupljanja, svi posjetitelji su uživali u edukativnom, informativnom i zabavnom sadržaju. Uz prethodnu prijavu posjetitelji su kao i uvijek sa svojim ljubimcima imati priliku i sudjelovati na “Vau vikendu”.

Mini farma, interaktivna zabava i učenje za najmlađe u King Crossu!


Kako kravica daje mlijeko i što ona jede? Što radi slamnati lutak kojeg svi zovu Strašilo? Koji plodovi rastu na drvetu i kako se sadi nova biljka? To su samo neka od pitanja na koja će vaša djeca pronaći odgovore na Mini farmi u King Crossu.

Duh Božića u King Crossu!

Dođite i uživajte s obitelji u blagdanskom ozračju!

Najljepše doba godine je pred nama. Svake godine Božić nas podsjeti na prave vrijednosti – ljubav, vjeru, solidarnost i posvećenost. U svakom srcu budi se o ono najvrjednije i zato je božićno doba najljepše u godini. Božić u srcu izražavamo predivnim ukrasima i dobrim željama.

Atmosfera pravog sportskog duha i dobre zabave na proslavi 20 godina King Crossa!

Uzbudljiva kros trka, vrući roštilj i natjecanje u roštiljanju te super popusti u trgovinama obilježili su u nedjelju, 30. listopada, središnju proslavu obilježavanja 20. obljetnice King Crossa, a sve to uz sjajnu glazbu i vesele ritmove.

Najbolja ljetna zabava je ispred King Crossa, u našem “Summer Kingdomu”!


Ljetna visoka temperatura već nas grije i tjera nas da sanjamo o suncu i moru…

Mini golf u King Crossu

Znate li da je golf jedan od najstarijih sportova u povijesti? Mini golf u King Crossu mogli ste igrati besplatno u razdoblju od 1. do 10. travnja 2022.