Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

King Cross donosi velike novosti. Osim što je trgovina Puls Hobby Storea preuredila i dodatno proširila svoje prostorije, novost je i da Offertissima, trgovina koja posluje već preko 25 godina otvorila svoja vrata u King Crossu.

PULS HOBBY STORE

Specijalizirana trgovina s hobby i art asortimanom u čijem asortimanu možete pronaći proizvode poznatih marki u svijetu hobija i arta – Pentart, Stamperia, ITD Collection, Ciao Bella, Prima, Sizzix, Nellie’s Choice, Scrapberry, Laserowe Love, Renkalik, Royal Talens, Clairfontaine, Strathmore, Lefranc Bourgeois, Winsor&Newton, Cappelletto, Derwent, Sennelier… i mnoge druge.

Osim hobby i art asortimana u Puls Hobby Storeu možete pronaći i torbe, novčanike te razne dodatke marki Anekke i Santoro te prigodne poklone za sve svečane prigode.

Za sve vaše školarce tu je i zanimljiv odabir školskog asortimana.

OFFERTISSIMA

Napunite svoju košaricu po povoljnim cijenama u Offertissimi i razveselite cijelu obitelj! U Offertissiminoj ponudi pronaći ćete: kućanske potrepštine, proizvode za čišćenje i održavanje kućanstva, ukrase za dom, proizvode za higijenu i njegu, školski pribor, dječje igračke, alate za kućanstvo, proizvode za kućne ljubimce, cvijeće i lampaše te ‘party’-program za razne prigode i proslave. Inspirirajte se Offertissiminom širokom i raznovrsnom ponudom te odaberite proizvode baš po svojoj mjeri.

Za pregled cjelokupnog asortimana pozivamo vas u Offertissima poslovnicu u King Crossu.

Offertissima – košarica puna sreće!

Vidimo se u King Crossu!