Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Odjeća, obuća i dodaci koji bi trebali štititi od kiše možda nekad nisu imali nikakve veze s modom i bili su izraz čiste funkcionalnosti, ali danas su stvari bitno drugačije.  Možete imatisavršen stil čak i kad ste doslovno do koljena u blatu i pod kišom koja neumoljivo pada, dotično nikad nije bilo tako očito kao na Glastonbury festivalu kada mnogi iz godine u godinu jedva čekaju vidjeti kakve su kišne outfite “engleske ruže” poput Kate Moss, Alexe Chung ili Sienne Miller pripremile za festivalske dane. Prije nezamislivo, ali kabanice, vodonepropusne parke, bucket šeširići i gumene čizme postali su modni, a ne samo praktični must have, s jednakim fokusom na dizajn kao i na funkcionalnost. Glavne zvijezde nadolazeće jesenske sezone su pouzdana kišna jakna, kabanica ili baloner koji će vas, bez obzira na smjer i jačinu pljuska, držati suhima zahvaljujući materijalima koji odbijaju vodu.

Današnja tehnologija i materijali toliko su napredni i toliko su vodonepropusni da potpuno štite ne samo dok pretrčavate od automobila do ureda, već omogućuju i da budete aktivni čak i kad pljušti.

A gdje pronaći odličan izbor modnih i sportskih komada za kišne dane? – U King Crossu, gdje vas očekuje bogat izbor sportske i casual odjeće pogodne za pljuskove koji stižu ove jeseni i zime – dočekajte ih spremni!

Za žene

Danas se živi aktivno, i pljusak vas ne mora zaustaviti. Baloner ili parka uvijek su sigurna stylish opcija za sve obaveze koje vas čekaju u danu, a gumene čizme su već sezonama poželjan element u casual outfitima trendseterica. Vodootporni šeširić zgodan je i praktičan detalj za dnevne kombinacije, a zahvaljujući kabanicama i vodonepropusnim jaknama s kapuljačom, trčanje ili šetnja s ljubimcem ne moraju čekati razvedravanje. Sve to, i još puno toga, vas očekuje u King Crossu:

Za muškarce

Nekada je bilo nezamislivo da bi vožnja bicikla po kiši mogla biti ugodno iskustvo, ali danas su tu genijalne jakne i kabanice koje to omogućavaju. Dodajte još vodoodbojne cipele ili čizme i ništa vam ne mogu ni lokve ni kišne kapi dok se vozite ili trčite po klinca u školu.

Za djecu

Put do škole, odlasci na treninge i aktivnosti te, naravno, igra – ništa od toga ne može stati samo zato što je kišno i zato treba opremiti malce za jesensko vrijeme. Srećom, ponuda u King Crossu je nepregledna – od preslatkih vodonepropusnih kabanica i jakni s kapuljačama, do gumenih čizama koje će čuvati mala stopala suhima, kišobrana s neodoljivim uzorcima do kišobran kolica za bebice. Ah, da, uz sve navedeno, u King Crossu čak možete pronaći i posebne kabanice za školske torbe i ruksake. Pogledajte izbor: