Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

U King Crossu svakoga očekuje brz i povoljan šoping te širok izbor proizvoda za cijelu obitelj, dom i ljubimce. Tako je nedavno naš česti kupac i jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u Hrvatskoj Zoran Šprajc na svojem Instagram profilu objavio fotografiju iz kupovine u King Crossu. U sjajnoj ponudi namještaja, gospodin Šprajc odlučio se za zabavni ljubičasti tepih iz Tepih centra te istaknuo kako tepisi „za relativno male novce prostoru mogu dati sasvim drugi ugođaj.“ 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 

Zoran Šprajc započeo je svoju karijeru na Radio Brodu u rodnom gradu gdje je bio voditelj emisije „Po vašim željama“. Široj javnosti postao je poznat kada je postao voditelj HRT Dnevnika gdje nije mogao ostati nezapažen zbog svog osebujnog karaktera i beskompromisnih izjava. Kao urednik i voditelj radio je i na N1 televiziji. Zatim je postao voditelj emisije RTL Direkt koja je postala poznata zbog njegovih humorističnih i sarkastičnih izjava te komentara o politički i društveno osjetljivim temama.

Njegov način vođenja RTL Direkta donio mu je nagradu Večernjakove ruže za TV osobu 2016. godine, a iste te godine na Weekend Media Festivalu proglašen je najpopularnijim i najboljim televizijskim novinarom. Nedavno je započeo svoj autorski projekt na RTL-u „Stanje nacije“ koji je odmah zaživio među ljudima te se pokazao kao još jedan uspjeh.

Drago nam je da gospodin Šprajc prepoznaje vrijednost i kvalitetu King Crossa, a i vi ćete sigurno pronaći sjajne i kvalitetne proizvode za svoj dom u našim trgovinama!