Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!
Darovi su slatki začin blagdana i svi se, i veliki i mali, razvesele kada ih dočeka lijepo upakiran znak pažnje, biran s ljubavlju upravo za njih. Sigurno i vi želite svojim najdražima darovati nešto posebno, a ako vam možda nedostaje inspiracije, pogledajte izbor darova u cjenovnim razredima do 20, do 50 i do 100 eura – nema sumnje da će im se obradovati, a sve ih možete pronaći na jednom mjestu, u King Crossu.

Darovi do 20 eura

Toliko je toga lijepoga što možete kupiti… Razmislite samo kako će drage žene u vašem životu razveseliti set finih aromatičnih čajeva, SPA komplet koji sami složite od lufa spužve, maske za lice i kupke pa sve to zapakirate u slatku košaricu, mekanom šalu ili toplom kućnom ogrtaču. A iako se možda muškarcima čini teško nešto izabrati, postoji pregršt stvari koje će im se istinski svidjeti. Što kažete na kapu za trčanje, komplet egzotičnih začinskih mješavina za njegove gastro podvige, bocu kvalitetnog pjenušca ili kremu za lice (koju uvijek uzima od vas)? A djeca? Ona će se razveseliti baš svemu. Za one najmanje tu je plišana igračkica koju će toliko zavoljeti da se neće od nje htjeti odvojiti, za one malo veće trendi hoodieca koju će s ponosom nositi u vrtić, a odličan poklon je onaj koji će pobuditi umjetnike u njima poput kreativnih setova ili uz što će se dobro zabaviti, poput dobrih starih društvenih igara.

Darovi do 50 eura

Ako vam treba inspiracije, nema problema, evo ideja za darove koji će svakom zaista dobro doći. Dame razveselite predivnom podnom lampom od prirodnih materijala koja će stvoriti ugodnu atmosferu u domu, funkcionalnim tajicama za vježbanje, parfemskom kremom za tijelo ili kvalitetnom peglom za kosu. Za mušku osobu ne možete pogriješiti s toplim, trendi puloverom, kao ni klasičnim novčanikom, a i dobra sportska torba je odličan izbor, baš kao i fini balzam za poslije brijanja. Djecu možete obradovati Lego setom, sanjkama, trendi tenisicama ili cool ruksakom – i sve to možete naći u King Crossu.

Darovi do 100 eura

Ako želite da vaš dar bude onaj za pamćenje, kupite ono za što ste sigurni da će osobi kojoj ga darujete uljepš
ati
život. Ukoliko tražite dar za dragu ženu, nakit je svevremenski pa je par diskretnih naušnica uvijek sjajan izbor. Mnoge žene će cijeniti mali aparat za kavu koji će joj uljepšati jutro, baš kao i prekrasnu, kožnu masku za mobitel, ali i kvalitetnu vodotpornu jaknu u kojoj će moći uživati na otvorenom. S tehnologijom ne možete pogriješiti ni ako kupujete dar dragom muškarcu i prijenosni zvučnik je nešto što svatko poželi imati, baš kao i kvalitetan trimer koji će ga održavati urednim. Trenirka za sve njegove sportske uspjehe pod borom je pun pogodak s kojim igrate na sigurno.
 
A za djecu je dobro kupiti nešto što će stvarno obožavati i što će znati cijeniti i čuvati. Romobil je jedan od takvih darova koji će malene raspametiti od sreće, ali i automobilske piste s jurilicama na baterije, kao i bluetooth slušalice. Skijaško odijelo kao nagovještaj odlaska na skijanje za zimskih praznika je – morate priznati, ‘pogodak u sridu’. 

Datum objave: 18. prosinca 2023.

*Cijene su važeće na dan objave. Zakupac zadržava pravo izmjene uvjeta prodaje te iste može promijeniti bez prethodne najave.