Meblo Trade

  • Kategorija: Dom i kućanstvo
  • Broj lokala: 40-42
  • Telefon: +385 1 5506 771

meblo-logo-kc 

 

Meblo Trade sa zadovoljstvom Vas poziva da posjetite novootvoreni salon u King Cross centru na Zagrebačkom Jankomiru. Potpuno novi i drugačiji Meblo Trade salon poziva Vas da se prošećete po 300 m2 izložbenog prostora u kojem Vas očekuju brandovi poput Calligarisa, Villeroy&Bocha, Sensi Scandie, Astra Cucina.

Talijanski namještaj slovi kao jedan od najkvalitetnijih na svijetu, posjetom novom Meblo Trade salonu u to se možete i uvjeriti samo jednim pogledom na Calligaris namještaj - moderan i udoban pogodan je za svaki dom, a bogat izbor boja i materijala garantira da će se s lakoćom uklopiti u svaki ambijent.

Jedna od novosti u novom Meblo Trade salonu zasigurno je dobro poznati Villeroy & Boch, svi ljubitelji Villeroy & Boch asortimana posjetom novom salonu doći će na svoje. Očekuje Vas raznovrsan izbor kvalitetnih čaša svih vrsta, porculanskih šalica, zdjela, tanjura, pribora za jelo, kao i linije proizvoda specijalizirane za serviranje tjestenine i BBQ jela, a s obzirom na to da je božićno vrijeme i Villeroy & Boch se pobrinuo da pronađete predivan poklon za svoje najmilije. Inspirirane božićnim bojama i motivima, oduševit će Vas glazbene kutijice, kuglice za božićno drvce, posude za medenjake i poklon setovi.

Astra cucine nude Vam bogat izbor kuhinja, od tradicionalnih do klasičnih, raznih boja i materijala, a Meblo Trade stručni savjetnici ispunit će Vam svaku želju i dati najbolje savjete za stvaranje savršenog, praktičnog i stilskog ambijenta u kojem ćete pripremati svoja omiljena jela.

Kako bi priča bila potpuna i svaki kutak Vašeg doma opremljen kvalitetnim namještajem tu su ortopedski madraci i novi kreveti Sensi Scandia. – izrađeni od potpuno prirodnih materijala poput vune, lana i pamuka te sa slojevima džepićastih opruga koji pružaju podršku Vašem tijelu i nadmadracem s lateksom spavat ćete kao nikada dosada.

Posjetite novi Meblo Trade salon na adresi King Cross Jankomir, Velimira Škorpika 34, Zagreb i istražite što Vam još nudimo kako bi Vaš dom izgledao savršeno.

www.meblo.hr

Interaktivna mapa

Galerija


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.