Prijava na newsletter


Prijavom e-mail adrese suglasan/a sam da DEGI Jankomir d.o.o. i SES Hrvatska d.o.o. (vlasnik i upravitelj Trgovačkog centra King Cross) mogu prikupljati i koristiti moju e-mail adresu za dostavu newsletter-a, sve u skladu s pravilima o zaštiti podataka niže u tekstu.

U svakom trenutku imate pravo odustati od primanja newsletter-a, jednostavnim klikom na ‘odjava’ koji se nalazi na dnu svakog newslettera ili slanjem e-mail poruke na info@kingcross.hr. Tada će Vaši podaci biti izbrisani.

Ukoliko želite izvršiti uvid u podatke koji su pohranjeni i/ili ih želite izmijeniti, to možete učiniti slanjem e-mail poruke na adresu info@kingcross.hr.

Ukoliko Vam ovaj e-mail ne uspijemo dostaviti zbog promjene ili neaktivnosti Vaše e-mail adrese, svi Vaši podaci koje ste nam prethodno dostavili, će biti bez odgađanja trajno izbrisani iz baze podataka.

Sve detalje u vezi zaštite osobnih podataka kod slanja newsletter-a možete naći na našoj web-stranici.Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.