Zlatarna Celje na krilima ljubavi

Zlatarna Celje donosi dvije predivne kolekcije naziva “Phantasy Butterfly” koju krasi leptir, simbol ljubavi, a drugu koja simbolizira beskrajna ljubav naziva “Infinity”

Nova Phantasy Butterfly zlatna kolekcija dostupna je u žutom zlatu i s kubičnim cirkonima u boji šampanjca ili u ružičastom zlatu s kubičnim cirkonima u boji ružičastog morganita. Kolekciju od dva prstena, ogrlice i naušnica ističu kubični cirkoni uz markizni rez, ručno ukovani u svaki komad. Promišljeno dizajnirani komadi omogućuju kombiniranje i nošenje na nekoliko načina. Prstenje je ergonomski dizajnirano za udobno nošenje, a dostupne su verzije leptira raširenih krila ili one koja ga prikazuje sa strane.

Naušnice se mogu nositi kao viseće, kao mali leptiri na ušnim resicama ili asimetrično. Kada se zajedno nose komadi nakita s motivom leptira prikazanim sa strane, on se pretvara u leptira raširenih krila.

Kolekcija Phantasy Butterfly stvorena je za žene koje se u stalnom ponovnom rađanju svog stila – i same sebe – osjećaju slobodno poput leptira.

Za Valentinovo poklonite beskrajnu ljubav jednim od klasičnijih simbola ljubavi, nakitom. Divna kolekcija “Infinity” nakit je koji možemo nositi svakodnevno.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.