U Puls Hobby & Art Storeu čekaju vas besplatne radionice!

Kreativni vikend 8.10 i 9.10.2022. u King Crossu!

Svratite, pogledajte i sudjelujte u subotu 8.10. i nedjelju 9.10. u Puls Hobby & Art Store na besplatne mini make&take radionice. Sav materijal je osiguran, a vaš rad postaje vaše vlasništvo 🙂

RASPORED RADIONICA:

8.10.2022. – SUBOTA

 • 11,00 h – 13,00 h – JASMINKA FUCHS – Točkanje
  Jasminka će vas uvesti u svijet točkanja. Točkanje je likovna tehnika kojom posebnim alatom ostavljamo točkice i spajamo ih u cjelinu. To je tehnika koja opušta, oslobađa kreativnost i rađa predivnim djelima. Točkanje umiruje i opušta te se često koristi kao antistress tehnika u art terapiji.
 • 13,15 h – 15,15 h – LORA ELEZOVIĆ – Posca markeri
  Ježurka ježić magneti na kamenu, shopping torba ili nova šalica… birajte 😉 a Lora će vam pokazati kako pretvoriti neoslikanu podlogu u fora gotovu kreaciju koristeći Posca markere.
 • 15,30 h – 17,30 h – LORA ELEZOVIĆ – Aquarelle
  Aquarelle studija lista na okruglom aquarelle papiru – detaljna izvedba slikanja studije lista prema promatranju motiva. Kroz slikarsku tehniku akvarel, polaznici radionice usvojiti će osnovne karakteristike botaničke ilustracije koristeći profesionalni slikarski pribor.
 • 17,45 h – 19,45 h – MATIJANA HARABALJA – Decoupage&shabby chic
  Matijana, prezenterica Pentart proizvoda uvesti će vas u osnove decoupage tehnike. Upoznajte rad s bojama i medijima te šablonama. Saznajte kako napraviti shabby efekt i dati predmetu starinski izgled.

9.10.2022. – NEDJELJA

 • 11,00 h – 13,00 h – DANIELA STILIN – Makrame ukrasi
  Pridružite nam se na besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa i ove godine drvce okitite ukrasima koje ćete sami isplesti. Korak po korak, naučit ćete kako izraditi pahulje, zvjezdice te razne druge dekoracije od reciklirane, pamučne špage.
 • 13,15 h – 15,15 h – MARIJANA SAČER – Osnove izrade nakita
  Marijana će vas uvesti u svijet perlica i repromaterijala za izradu nakita. Uz njezinu pomoć izradite naušnice ili narukvicu i naučite male trikove kako složiti kopču ili udicu. Neka ova nedjelja bude dan kada ćete King Crossom prošetati sa svojom vlastitom kreacijom nakita.
 • 15,30 h – 17,30 h – MARTINA ŠAMEC– Oslikavanje shopping torbe bojama za tekstil
  Must have svake dame je personalizirana shopping torba. Upravo na ovoj radionici Martina će vam pokazati kako bojama za tekstil oslikati torbu s kojom ćete ponosno u svoj prvi shopping.
 • 17,45 h – 19,45 h – NIKOLINA JERKOVIĆ I KATARINA PODVOREC – Woolina Vilionica
  Radionice su namijenjene djeci od 6-14 godina (pratnja roditelja je dobrodošla). Upoznat ćemo vaše klince sa ljepotama izrade čudesnih bića od vune, vila, patuljaka, cvijeća… Na ovaj način razvijaju se kod djece fina motorika, taktilni podražaji, koordiacija oko-šaka, mašta i verbalno izražavanje te strpljenje u timskom radu.

ne propustite 8. i 9.10.2022. doćii u king cross gdje će se održati Made by: Sajam kreativnosti, a više o samom događanju pročitajte OVDJE.

Vidimo se u King Crossu!


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.