Dizajnerska humanitarna rasprodaja obilježila je vikend u King Crossu

U organizaciji Udruge “Ljubav na Djelu”

 

Udruga “LJUBAV NA DJELU” je udruga koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu „ Klinike za dječje bolesti Zagreb “. Glavni cilj djelovanja udruge je pomoć i potpora djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim roditeljima. Između ostalog udruga se bavi promicanjem ljudskih vrijednosti, motivacijom i inicijativom za promjene u društvu, pružanje pomoći osobama sa smanjenim mogućnostima, osvješćivanje javnog mišljenja o problemima drugih, kreativnom i glazbenom aktivnošću i humanitarnim radom.

Udruga “Ljubav na Djelu” organizirala je humanitarnu prodaju dizajnerskih komada, a prodaja se odvila u King Crossu 11. i 12.12.2021. tijekom radnog vremena shopping centra King Cross.

Radno vrijeme King Cross Jankomir:

  • 11.12.2021.: od 9 do 21h
  • 12.12.2021.: od 9 do 20h

Ova hvale vrijedna akcija odvija se već treću godinu za redom u suradnji s hrvatskim dizajnerima odjeće, nakita, torbi i ostalih handmade rukotvorina, a pridružile su se i javne osobe koje će također donirati neke svoje stvari te sudjelovati u prodaji: Mario Valentić, Domagoj Jakopović-Ribafish, Jelena Radan, Pamela Ramljak, Ivana Plechinger, Roko Vušković…

Cilj akcije je sakupiti financije za pomoć djeci koja se liječe na odjelu Instituta za tumore i za održavanje stanova u kojima besplatno žive njihovi roditelji.

*Sve aktivnosti odvile su se uz poštivanje epidemioloških preporuka te je bio osiguran siguran protok posjetitelja.

Galerija fotografija s humanitarne rasprodaje:

Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.