Najbolji kraj ljeta je ispred King Crossa, u našem “Summer Kingdomu”!

Kao što i sami već znate ljeto je u punom jeku, a visoke temperature natjerale su nas da sanjamo o plaži i moru. 

Dok iščekujemo tjedan ili dva koje ćemo provesti na plažama diljem Jadrana, King Cross vam je pripremio pravu poslasticu pod nazivom “Summer Kingdom” zbog koje ćete zaboraviti da ste na vrućem asfaltu. 

U periodu od 18. lipnja pa sve do 5. rujna, svaki dan od 10 do 22 sata čeka vas zabava za cijelu obitelj. Na parkiralištu ispred srednjeg ulaza u King Cross smješten će biti zabavni park u sklopu kojeg se nalazi trampolin koji uvijek oduševljava mališane, bazen s mini pedalinama kao pravo osvježenje, rashladno drvo i još mnogo toga. Dok djeca uživaju, za roditelje smo pripremili pokoju ležaljku gdje će moći odmoriti, a baldahini će pružiti zaštitu od sunca. Također, u sklopu zabavnog parka nalazi se i photo point u kojem ćete moći zabilježiti nezaboravne trenutke uživanja sa svojim najmilijma. 

Najbolje od svega je to što će animatori biti zaduženi za vođenje programa, tako da je na vama samo da se opustite i uživate u zabavi koju su vam pripremili. Također, čeka vas i mjesto na kojem možete konzumirati ‘take away’ piće i hranu King Crossovih ugostiteljskih objekata.

Osim zabavnog parka, pripremili smo za vas i čitav niz radionica kao što su kreativna radionica i likovna radionica powered by “Puls Hobby Store”, a bit će i organizirane sportske igre powered by “Decathlon”. Badminton, odbojka, luk i strijela samo su neke od aktivnosti koje vas tamo čekaju. 

Ne smijemo zaboraviti ni kutak za igranje koji je opremila trgovina “Bubamara”, a sadrži stalak i stol sa Lego kockicama, auto s toboganom, šator, pješčanik uz koji će biti pripremljene kantice kao i loptice. Isto tako, postavljeni su dječji stolovi na kojima malene očekuju bojanke, memory te set igara.

Vikendima će se održavati i predstave za djecu tako da najmlađi mogu uživati dok vi posjećujete trgovine unutar samog centra. 

Mislili smo i na one najmanje i njihove roditelje, pa smo pripremili i kutak u kojem u miru možete presvući svoju bebu, a za njega je zaslužna trgovina “Magic Baby”.

Raspored predstava i radionica:

  • Subota (4.9.) od 10 – 12h – „Back to School radionica“
  • Subota (4.9.) u 19h – „Djed i repa“ (Veliku repu ne mogu iščupati ni djed, ni baka, unučica, Žućo i maca – tek uspiju kad dođe mali mišić..)
  • Subota (4.9.) od 18 – 20h – „Puls Hobby Store“ likovna radionica
  • Nedjelja (5.9.) u 11h – „Mačka i miševi“ (Mačka želi imati miševe za prijatelje, nakon dijaloga u stihovima, miševi se ipak razbježe……)
  • Nedjelja (5.9.) od 10 – 12h – „Puls Hobby Store“ likovna radionica
  • Nedjelja (5.9.) od 17 – 19h – „Back to School radionica“

* Svi sadržaji u Summer Kingdomu su besplatni, a dodatno se plaća:

  • Trampolin: 10 kn /10 minuta
  • Bazen s pedalinama: 15kn /10 minuta
  • „Napuhanac“: 15kn / 10 minuta

Veselimo se vidjeti vas u velikom broju, a ne sumnjamo da će tako i biti jer je “Summer Kingdom” IT destinacija za sve one koji se nađu u Zagrebu.

*U slučaju lošeg vremena (kiša, snažan vjetar, …) program se ne održava.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.