Posjetite Geographical Norway, novu trgovinu u King Crossu!

King Crossu se pridružila još jedna trgovina. Radi se o francuskom brandu Geographical Norway, brandu moderne i atraktivne odjeće namijenjene za sport, slobodno vrijeme i razonodu. Opremite se za zimske avanture u novotvorenoj trgovini, specijaliziranoj za kvalitetnu odjeću za aktivan život!

Geographical Norway svake godine izbacuje dvije glavne sezonske kolekcije.

Kolekcija jesen/zima sastoji se od jakni, parki, softshell jakni i polar jakni od flisa. Još jedna zimska sportska linija sastoji se od hlača, jakni i skijaških odijela te linije više „Casual“ sastavljene od trenirki, jogginga, košulja, traperica i jakni. U kolekciji proljeće/ljeto možete pronaći linije kao “Yachting”, “Sport Chic”, “Fashion”, sastavljene od polo majica, majica, bermuda, košulja, laganih jakni i kupaćih kostima. Uz to, nakon rastućeg uspjeha marke Geographical Norway, posljednjih godina razvijene su linije pribora poput kofera koje su već u potpunosti osvojili tržište i kupce.

Geographical Norway je idealna trgovina za zahtjevne kupce, sportske zaljubljenike koji traže modernost, kvalitetu i udobnost u isto vrijeme. 


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.