Ove subote posjetite King Cross i budite dio edukativnog projekta “Vozi EKO 2022”

U subotu 14. svibnja 2022. se projekt Vozi EKO s mnogim atrakcijama vraća u King Cross!

King Cross će ponovno na parkiralištu ugostiti projekt Večernjeg lista, Vozi EKO, ove godine pod nazivom “Vozi EKO 2022“. Očekuju vas brojni sadržaji na temu sigurne, ekonomične i ekološki prihvatljive vožnje. Odličnu atmosferu garantira popularni televizijski voditelj i moderator Ognjen Golubić uz DJ-a koji će se pobrinuti za super glazbu.

Večernji list, kao jedna od vodećih medijskih kuća u Hrvatskoj, potiče čitatelje da se putem ovog sveobuhvatnog projekta, zainteresiraju i educiraju kako mogu uštedjeti na gorivu i ponašati se ekološki odgovornije. Najbolji među natjecateljima osvojit će vrijedne nagrade.

  • Prva nagrada: Terme Sveti Martin puni pansion u Premium sobi za dvije osobe (3 noćenja, boravišna pristojba nije uključena u nagradu) i druge vrijedne nagrade.
  • Druga i treća nagrada: Terme Sveti Martin obiteljska ulaznica obiteljska ulaznica (2 odraslih + 2 djece) + ručak u restoranu i druge vrijedne nagrade.

DOKAŽITE SE KAO NAJEKO VOZAČ

U sklopu Vozi EKO projekta najatraktivniji događaj je Natjecanje za Najeko vozača – natjecanje sigurne i ekološke vožnje u kojem prijavljeni natjecatelji, uz prisustvo Ivana Cvetkovića, certificiranog stručnjaka za eko vožnju, moraju prijeći zadanu trasu, pri čemu moraju poštovati pravila sigurne vožnje. Ako mislite da ste baš vi najbolji u “vožnji na kapaljku”, prijavite se i pokažite nam koliko štedljivo i spretno možete voziti.

Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je sudjelovati u kvizu znanja, a nakon unosa odgovora potrebno je ostaviti svoje podatke kako bi najbrže mogli kontaktirati za sudjelovanje u natjecanju. Prijave traju do 11.5. u 14 sati, nakon čega će Večernji list obavijestiti najbrže natjecatelje koji su osvojili pravo pristupanja natjecanju.

PRIJAVITE SE ZA NATJEČAJ!

ZABAVA ZA SVE GENERACIJE

Posjetitelji će imati priliku zabaviti se brojnim aktivnostima dok čekaju svoj red na vožnju ili bodre natjecatelje, stoga dođite i provjerite što vas sve očekuje. Dođite i provjerite što se još sve sprema od aktivnosti jer sadržaja neće nedostajati za sve uzraste, uključujući i one najmlađe za koje će se pobrinuti stručni animatori i osoblje s mnoštvom aktivnosti.

Vidimo se u King Crossu!


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.