Ove subote posjeti King Cross i prati natjecanje za Najeko vozača!

U subotu 8. svibnja od 11 do 17 sati posjetite finalno natjecanje za Vozi Eko vozača 2021. “Dan sigurne vožnje” na parkiralištu trgovačkog centra King Cross i sudjelujte u mnogim atrakcijama i aktivnostima!

 

Večernji list šestu godinu zaredom pokreće veliki edukativni projekt “Vozi eko” koji u 2021. godini nastavlja educirati čitatelje i širu javnost o sigurnoj, ekonomičnoj i ekološki prihvatljivoj vožnji atraktivnim edukacijama i aktivnošću. Doznaj sve o projektu, sudjeluj u raznim aktivnostima i osvoji glavnu nagradu – korištenje kampera u kampu s pet zvjezdica u Istri!

Ekološki osviještena vožnja ima širok utjecaj na promet i okoliš te smanjuje potrošnju goriva koja nastaje zbog loše vozačke prakse. Na interaktivan i zabavan način u subotu 8. svibnja od 11 do 17 sati održat će se “Dan sigurne vožnje” na parkiralištu trgovačkog centra King Cross!

Na dva poligona u kontroliranim i realnim uvjetima natjecatelji će pokušati voziti što je ekonomičnije moguće, a to će sve mjeriti stručnjaci uz posebne alate.

  • Najeko vozač ima priliku osvojiti četiri dana besplatnog korištenja kampera za četiri osobe marke Dethleffs u kampu s pet zvjezdica Istra Premium Camping Resort by Valamar, u Funtani pokraj Poreča. Glavnu nagradu omogućuje CAMPGO Campers i Kamping udruženje Hrvatske te ju je moguće iskoristiti isključivo u lipnju 2021. godine
  • Drugi najeko vozač osvaja Tablet Huawei MediaPad T3 10 + pretplata na e-novine Večernjeg lista u trajanju 6 mjeseci
  • Treći osvaja Tablet Huawei MediaPad T3 10 + pretplata na e-novine Večernjeg lista u trajanju 3 mjeseca


Davor Puklavec/Pixsell

Centar za vozila Hrvatske (CVH) kao partner projekta izlaže i svoju mobilnu stranicu, čime posjetiteljima omogućuje besplatan tehnički pregled vozila koji se nalaze na eventu. Dođite i provjerite što se još sve sprema od aktivnosti jer sadržaja neće nedostajati za sve uzraste. I najmlađi posjetitelji imat će svoj dječji kutak te će se za njih pobrinuti stručni animatori i osoblje s mnoštvom aktivnosti poput likovnog kutka za djecu i jednostavnog poligona kako bi i djeca sudjelovala u vožnji s ekoautićima na stazi za napuhavanje.

Naravno, odlična atmosfera ne bi bila moguća bez profesionalnog moderatora i televizijskog voditelja Ognjena Golubića koji će animirati posjetitelje i DJ-ja koji će se pobrinuti za odličnu glazbu. Također, natjecanje će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka. Stoga, zaputite se 8. svibnja u King Cross i budite dio velikog edukativnog projekta “Vozi eko”!

 


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.