Najbolja ljetna zabava je ispred King Crossa, u našem “Summer Kingdomu”!

Ljetna visoka temperatura već nas grije i tjera nas da sanjamo o suncu i moru…

Dok iščekujete tjedan ili dva koje ćete provesti na moru, King Cross vam je i ove godine pripremio pravu poslasticu pod nazivom “Summer Kingdom”, zbog koje ćete zaboraviti da ste na vrućem asfaltu. 

U periodu od 17. lipnja pa idućih mjesec dana, sve do 17. srpnja, svaki dan od 10 do 22 sata očekuje vas zabava za cijelu obitelj. Na parkiralištu ispred srednjeg ulaza u King Cross smješten će biti zabavni park u sklopu kojeg se nalazi bazen s vodenim valjcima (rollerima), dvorac na napuhavanje, rashladno drvo, zona s kinetičkim pijeskom, kreativni kutak, stolni nogometi i još mnogo toga… a svi zabavni sadržaji u Summer Kingdomu su besplatni!

Dok se djeca zabavljaju, roditelji mogu uživati unutar kupola s hladom, sjediti na „bean bagsima“ te stolovima i stolicama natkrivenim suncobranima, gdje je ujedno moguće konzumirati “‘take away“ piće i hranu King Crossovih ugostiteljskih objekata.

Najbolje od svega je to što će animatori biti zaduženi za vođenje programa, tako da je na vama samo da se opustite i uživate u zabavi koju vam je pripremio King Cross.

Također, u sklopu zabavnog parka nalazi se i photo point u kojem ćete moći zabilježiti nezaboravne trenutke uživanja sa svojim najmilijima. 

Osim zabavnog parka, vikendi u “Summer Kingdomu” će biti bogati i dodatnim sadržajima, poput kreativnih radionica/predstava za djecu, ali i sportskim igrama namijenjenih djeci i roditeljima. 

Raspored nadolazećih dodatnih događanja na Summer Kingdomu:

  • 14.7.2022. (četvrtak) u 19:00h  – Obiteljska olimpijada
  • 15.7.2022. (petak) u 19:00h  – Obiteljska olimpijada
  • 16.7.2022. (subota) u 19:00h  – Obiteljska olimpijada
  • 17.7.2022. (nedjelja) u 18:00h – Hula Party

Više o svim događanjima pronađite OVDJE.

Veselimo se vidjeti vas u velikom broju, a ne sumnjamo da će tako i biti jer je “Summer Kingdom” odlična ljetna destinacija za cijelu obitelj!

*U slučaju lošeg vremena (kiša, snažan vjetar, …) program se ne održava.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.