Mijau vikend obilježio je početak prosinca u King Crossu

Posjetitelje King Crossa 4. i 5. prosinca oduševile su dvije međunarodne izložbe pasminskih mačaka! 

King Cross u suradnji sa Savezom felinoloških društava Hrvatske organizirao je Mijau vikend! U dva dana imali smo pregršt zabavnog sadržaja tijekom kojeg su posjetitelji imali priliku vidjeti preko 120 mačaka i čak 16 pasmina. Predstavljenje su mnoge vrste: Egzotična i Perzijska mačka, Ragdoll, Sveta Birma, dugodlaki Američki kurl, Maine coon, Neva maskerada, Sibirska mačka, dugodlaki Selkirk Rex, Bengalska mačka, Britanska dugodlaka i Britanska kratkodlaka mačka, Sfinks, Burmanska, Ruska plava i Domaća dugodlaka mačka. 

Na izložbi su, između ostalih, bili prisutni i Nacionalni pobjednik tri godine zaredom, Maine Coon mačak Hunter’s Enigma Zucchero – koji je laskavu titulu ponio već 2017. i 2018. godine, a osvojio ju je i za 2019. godinu. 

Izložbe su se održale u subotu i nedjelju (4. i 5. prosinca) od 10 do 18 sati, a ulaz je za sve posjetitelje bio besplatan. Najatraktivniji dio programa tijekom oba dana bio je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji su oba dana započeli u 16:30 sati.

U sklopu “Mijau vikenda” Zvjerinjak, specijalizirana trgovina za opremu kućnih ljubimaca pripremila je i posebne pogodnosti:

  • 10%  na cjelokupni asortiman hrane za mačke
  • 15%  na opremu za mačke (grebalice, krevetići, igračke….)

Mačkoljupci, bilo nam je super na Mijau vikendu u King Crossu!

*Sve aktivnosti odvile su se uz poštivanje epidemioloških preporuka te je bio osiguran siguran protok posjetitelja. 

Galerija fotografija s “MIJAU VIKEND” događaja:

 


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.