Krenuo je četvrti krug projekta “Kreativna Hrvatska”

Kandidati se biraju putem Facebook stranice “Kreativna Hrvatska” te imaju priliku dva mjeseca svoje proizvode izlgati u Puls hobby&art storeu, u King Crossu.

Podrška malim poduzetnicima i obrtnicima izuzetno je važna, a kreativcima se posebnom mjesto daje kroz projekt “Kreativna Hrvatska”. Četvrti krug projekta “Kreativna Hrvatska” počeo je 12. kolovoza u King Crossu.

Cilj projekta jest promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno – prodajne prostore, a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby&art, u čijim se vitrinama izlažu proizvodi odabranih kreativaca.

Naime, kandidati se biraju putem Facebook stranice “Kreativna Hrvatska” te imaju priliku dva mjeseca svoje proizvode izlagati u Puls hobby&art storeu, u King Crossu.

Do 11. listopada u ovom krugu izlažu Andreja Dević, Ad Art, Katarina Podvorec i Nikolina Ninna Jerkovic, Woolla, Martina Slukić-Palinkaš, Svaštarija by Fayterica, Nataša Kovačević, RadiOna i Petra Mužic, Peps Clay.

Već u prvih tjedan dana od izlaganja rukotvorci su primijetili znatno veću posjećenost njihovih društvenih mreža što je, između ostalog i cilj ovog projekta.

U proteklih šest mjeseci predstavljeno je 13 rukotvoraca, kreativnih i vrijednih ljudi koji svakodnevno traže svoje mjesto na tržištu, a svi redom ističu veću vidljivost na društvenim mrežama i veći broj narudžbi koji im je projekt Kreativna Hrvatska donio. 


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.