U tijeku je šesti krug projekta Kreativna Hrvatska

Kandidati se biraju putem Facebook stranice “Kreativna Hrvatska” te imaju priliku dva mjeseca svoje proizvode izlgati u Puls hobby&art storeu, u King Crossu.

Podrška malim poduzetnicima i obrtnicima izuzetno je važna, a kreativcima se posebnom mjesto daje kroz projekt “Kreativna Hrvatska”.

Po šesti put projekt Kreativna Hrvatska donosi rukotvorcima priliku za promociju u izlozima jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby&art u King Crossu, Zagreb.

Cilj projekta jest promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno – prodajne prostore, a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby&art, u čijim se vitrinama izlažu proizvodi odabranih kreativaca.

Naime, kandidati se biraju putem Facebook stranice “Kreativna Hrvatska” te imaju priliku dva mjeseca svoje proizvode izlagati u Puls hobby&art storeu, u King Crossu.

Tako će se u ovom krugu do 3. ožujka u izlogu Puls hobby&art storea moći vidjeti i kupiti proizvodi Ane Šlogar – Sjedila, Anamarie Rieger – Flower Love by Ami, Jasmine Šivalec Shiva.J handmade, Maria i Irene Antolak – Studio Varuna i Maje Vican i Ivane Granić Vican – Soul of Nature.

Već u prvih tjedan dana od izlaganja rukotvorci su primijetili znatno veću posjećenost njihovih društvenih mreža što je, između ostalog i cilj ovog projekta.

U proteklih deset mjeseci u sklopu projekta Kreativna Hrvatska predstavljeno je ukupno 26 rukotvoraca, kreativnih i vrijednih ljudi koji svakodnevno traže svoje mjesto na tržištu, a svi redom ističu kako im je projekt donio veću vidljivost na društvenim mrežama i veći broj narudžbi.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.