Harvey Norman već 10 godina s vama!

Prije deset godina Zagrepčani su prvi puta imali prilike upoznati jedan od svjetskih vodećih prodajnih lanaca,  australski Harvey Norman. Na više od 9 tisuća kvadratnih metara u King Crossu prostire se atraktivna trgovina u kojoj možete u potpunosti opremiti svoj dom,  sve na jednom mjestu! 

Odjel namještaja s brojnim kvalitetnim modelima garnitura, blagovaonskih stolica i vrtnog namještaja pruža inspiraciju svim posjetiteljima. Odjel spavaćih soba je zasigurno poseban – gotovo svi požele ostati. Velik izbor kreveta, ormara i vrhunskih madraca najboljih brendova iz svijeta dokazuju visoku kvalitetu proizvoda koji pružaju sve za potpuni odmor. 

Osim toga, u Harvey Normanu možete pronaći modernu tehnologiju na audio- video i odjelu informatike, no i opremiti dom svom bijelom tehnikom i pouzdanim malim kućanskim aparatima kako bi vam život bio jednostavniji.

Ljubazno osoblje trgovine pomoći će vam u odabiru i opremanju svakog kutka vašeg doma, a ako želite, nacrtat će vam i savršenu kuhinju po mjeri. 

Pogledajte, doživite i iskusite jedinstveno iskustvo kupovine koje budi kreativnost. Osim što trenutno traje odlična rođendanska ponuda sa super popustima na svim odjelima,  kroz cijeli rođendanski mjesec Harvey Norman ima nagradni natječaj u sklopu kojeg dijeli i 10 odličnih nagrada!

Provjerite njihove društvene mreže i posjetite King Cross!


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.