Genijalna zabava Muzeja iluzija stigla je u King Cross!

Jedna od dražih zabava za cijelu obitelj u Hrvatskoj i svijetu, stigla je i u King Cross! Muzej iluzija u centru je izložio nekoliko eksponata u kojima možete besplatno uživati od 16. travnja pa sve do 2. svibnja.

 

Velika većina ljudi čula je za Muzej iluzija, a neki su ga već i posjetili. Bez obzira jeste li već bili u Muzeju iluzija ili tek planirate, posjetitelji King Crossa će moći osjetiti dio nezaboravnog iskustva kojeg nudi. Naime, od 16. travnja pa sve do 2. svibnja imate priliku u King Crossu vidjeti, isprobati te se fotografirati uz neke od popularnih eksponata.

Iluzija stolice posebna je jer se možete poigrati pozama, a i vlastitom veličinom u odnosu na stolac. Zatim vas čeka obrnuta soba u kojoj je sve okrenuto za 90 stupnjeva, a vi se možete fotografirati u neobičnim pozama te pustiti mašti na volju. Čeka vas i bottomless pit, odnosno eksponat koji će vam doslovno pokazati što je rupa bez dna. “Zamijenite noseve” još je jedan zabavan eksponat u kojem nasuprot vas, s druge strane zrcala, stane druga osoba te onda imate priliku vidjeti kako bi izgledali s tuđim nosom.

                 

Kako bi točno znali za što je pojedini eksponat namijenjen i kako napraviti najbolje fotografije, potražite uputstva navedena na svakom od njih.

Uz navedene eksponate koji vas očekuju na 2 lokacije u centru, na vama je samo da se dobro nasmijete i zabavite te nosite ovu genijalnu uspomenu za cijeli život.

    

Vidimo se u King Crossu, jer je zabava za velike i male zagarantirana.


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.