Dođite na pidžama parti u Liupku!

Besplatna cjelodnevna radionica šivanja u King Crossu…

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na besplatnu cjelodnevnu radionicu šivanja “Pidžama Parti” u Liupku u King Crossu. Na Svjetski dan spavanja kreativno proslavite spavanje, slatke snove i sve užitke odmora. Liupka će vam omogućiti da si pripremite udobnu i personaliziranu odjeću za spavanje, odnosno sami ćete moći izraditi svoju unikatnu pidžamu, papuče, spavaćicu i ostale komade odjeće za spavanje i odmor.

U ugodnoj atmosferi dočekat će vas stručno osoblje Liupke koje će vam pomoći pri svakom koraku, od odabira projekta koji odgovara vašem znanju, odabira tkanine, pa sve do posljednjeg boda. Ako ste potpuni početnik, ne brinite! Moći ćete birati između 10 različitih komada odjeće različitih težina i stupnjeva. Uz pomoć strojeva za vezenje, također ćete moći dodati osobni pečat svojim proizvodima, npr. ispisati ime ili odabrati neki slatki uzorak koji će vam pomoći pri spavanju.

Za savršenu zabavu na događaju dobivate i promo kod za 30% popusta na široku ponudu različitih vrsta tkanina za šivanje pidžama i ostalih dodataka za spavanje, te imate priliku i sudjelovati u #liupkaparti nagradnoj igri za odabir najboljeg proizvoda.

Kada?
U petak, 17.03.2023., od 12:00 sati (zadnje krojače i krojačice Liupka prima do 19:00 sati, a završetak šivanja je u 21:00 sati).

Gdje?
Liupka u King Crossu.

Više informacija pronađite na LIUPKA: PIDŽAMA PARTI.

Vidimo se u King Crossu!


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.