Dočekajte Novu 2022.godinu na disko klizalištu ispred King Crossa!

Ako ne znate gdje ćete ispratiti 2021. godinu, klizalište je uvijek super ideja!

Još nas samo vrlo kratko vrijeme dijeli od dočeka Nove 2022. godine za koju se mnogi nadaju da će biti ljepša, uspješnija ili nešto mirnija od ove koja je na izmaku. U petak obilježavamo Staru godinu, a mnogi od nas još uvijek nisu sigurni gdje će provesti novogodišnju noć. Naime, užurbani tempo prosinca sasvim je sigurno dijelu entuzijasta pomrsio planove, jednostavno se niste stigli organizirati ili se pak vaše društvo nije moglo uskladiti. Savršeno je vrijeme za last minute ideju: klizanje uz disko zvukove na besplatnom klizalištu ispred King Crossa.

Inače svaki dan od 10h do 22h sata možete besplatno uživati na našem klizalištu, ali za Silvestersku noć radno vrijeme klizališta je produljeno do 00:30 te će sve posjetitelje od 19h zabavljati i DJ s domaćim i stranim hitovima.

Natkriveno klizalište ispred King Crossa baš poput prave bajke na ledu, koje se prostire na nevjerojatnih 425 metara kvadratnih, ukrašeno je lampicama kako biste uživali u lijepom zimskom okruženju, a klizanje i najam klizaljki su u potpunosti besplatni. 

Sukladno važećim epidemiološki mjerama, za ulazak na klizalište nije potrebna COVID potvrda, ali obavezno je poštivati sve važeće epidemiološke mjere te naročito:

  • održavati socijalnu distancu od minimalno 2m
  • nositi masku (ukoliko nije moguće držati distancu)
  • redovito dezinficirati ruke

Što se tiče samog klizanja ističemo sljedeće napomene:

  • Najam klizaljki je besplatan, a za mališane su osigurani pomoćni „medvjedići“ za klizanje
  • Nema rezervacije termina, a početak pojedinog termina klizanja je svaki puni sat
  • Termin traje 45 minuta
  • Na klizalište obavezno trebate doći 15 minuta prije početka termina, zbog presvlačenja i dodatne dezinfekcije koja se obavlja u tom periodu

Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.