Atmosfera pravog sportskog duha i dobre zabave na proslavi 20 godina King Crossa!

Uzbudljiva kros trka, vrući roštilj i natjecanje u roštiljanju te super popusti u trgovinama obilježili su u nedjelju, 30. listopada, središnju proslavu obilježavanja 20. obljetnice King Crossa, a sve to uz sjajnu glazbu i vesele ritmove.

Program je vodio neponovljivi Mario Petreković koji je već na jutarnjem startu dječje utrke prštao pozitivnom energijom.

Maleni trkači trčali su srčano i oduševili sve prisutne. Bio je to najbolji uvod u utrku za odrasle koja je uslijedila. Prepun start i ciljna ravnina u kojoj su se nizali trkačice i trkači na najljepši su način uveličali našu proslavu. Svakom je trkaču pripao bogati poklon-paket, a pobjednici su primili pobjedničke pehare i vrijedne nagrade.

PROVJERITE KAKO NAM JE BILO:

Nakon utrke krosa i ručka uz lunch-paket sa slasnim roštiljem i pićem po promotivnoj cijeni nastavilo se s uzbuđenjima. Poznati chef Tomislav Špiček okupio je ekipe prijavljene za natjecanje u roštiljanju, a odabrati najbolji tanjur pokazao se vrlo težak zadatak za naše suce. Uz razmjenu malih tajni dobrog roštilja, kao i uz šale kojima su i Špiček i Petreković zabavljali sve prisutne, nagrade su podijeljene, a nitko kući nije otišao praznih ruku.

Hvala svima koji su bili dio proslave naših prvih 20 godina!
Vaš King Cross


Prijavi se na King Cross newsletter i informiraj se o najnovijim popustima te zanimljivim ponudama.