Posjetite Meblo Trade u King Crossu koji se proteže na čak 300 m2 izložbenog prostora u kojem Vas očekuju brandovi poput Calligarisa, Villeroy&Bocha, Sensi Scandie, Astra Cucina.

Talijanski namještaj slovi kao jedan od najkvalitetnijih na svijetu, posjetom novom Meblo Trade salonu u to se možete i uvjeriti samo jednim pogledom na Calligaris namještaj – moderan i udoban pogodan je za svaki dom, a bogat izbor boja i materijala garantira da će se s lakoćom uklopiti u svaki ambijent.

U Meblo Trade salonu u King Crossu zasigurno će Vam zaokupiti pažnju dobro poznati Villeroy & Boch, jer svi ljubitelji Villeroy & Boch asortimana posjetom ovoj trgovini dolaze na svoje.

Isto tako, Astra cucine nude Vam bogat izbor kuhinja, od tradicionalnih do klasičnih, raznih boja i materijala, a Meblo Trade stručni savjetnici ispunit će Vam svaku želju i dati najbolje savjete za stvaranje savršenog, praktičnog i stilskog ambijenta u kojem ćete pripremati svoja omiljena jela.

Kako bi priča bila potpuna i svaki kutak Vašeg doma opremljen kvalitetnim namještajem tu su ortopedski madraci i kreveti Sensi Scandia – izrađeni od potpuno prirodnih materijala poput vune, lana i pamuka te sa slojevima džepićastih opruga koji pružaju podršku Vašem tijelu i nadmadracem s lateksom spavat ćete kao nikada dosada.

Posjetite Meblo Trade salon na adresi King Cross Jankomir, Velimira Škorpika 34, Zagreb i istražite što Vam još nudimo kako bi Vaš dom izgledao savršeno.