Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Prosinac nosi sa sobom mnogo prigoda na otvorenom, od adventa, dočeka, čaše kuhanog vina na trgu do šetnje pod božićnim ukrasima. Zato je važno utopliti se prije izlaska, ali to ne znači da se treba odreći stila. Zimski modni dodaci su tu da vas u prvom redu griju, ali i da dobro izgledaju. Evo što je mudro uvrstiti u svoje modne kombinacije za hladne dane kako biste izgledali sjajno,  a ujedno bili zaštićeni od hladnoće. Izbor zimskih dodataka koji će vas i vašu obitelj provesti kroz hladne mjesece sa stilom možete pronaći u King Crossu.

 

Rukavice

Minimalistički par rukavica je zimski must have. Pletene ili kožne s toplom podstavom u neutralnoj tamnoj boji za odrasle te pletene u veselijim tonovima i uzorcima za malene odličan su izbor koji će se uklopiti u svu zimsku garderobu.

 

Pletena kapa

Najsvestranija vrsta zimske kape, obična pletena kapica zvana ‘beanie’ čuva glavu toplom i suhom, dok ne narušava kompletan stil. Odlučite se za sasvim jednostavan model, bez pompona i puno uzoraka, ali igrajte se s bojama, pružit će svježinu kombinaciji i licu – i da, to vrijedi i za muškarce.

 

Šal

Ove sezone posebno su poželjni oni većih dimenzija i maštovitih uzoraka. Nemojte svoje zimske kombinacije lišiti ovog detalja – oni mogu i najdosadniju jaknu učiniti zanimljivijom, a  uz to će vas lijepo utopliti. Za djecu, pak, birajte one mekih tekstura i ne predugačke – važno je da im grije vratić, ali ih ne grebe i ne sputava u razigranosti.

 

Čizme

Nazubljeni veliki gumeni potplat je u modi i za ženske, muške i dječje modele čizama, a osim što je trend, čizme s ovim potplatom spriječit će da kližete po snijegu i kiši. Potražite modele polučizmica za svoju obitelj, one su najpraktičnije, a i najveći trend.

 

Čarape

Bez obzira koliko vam jakna bila topla i kakve čizme nosite, ako vam stopala nisu u pravim čarapama, nećete se dobro provesti na hladnoći. Tople potkoljenke od vune ili pamuka dobro će doći cijeloj obitelji u svim avanturama na otvorenom, a odaberite zabavne uzorke i vedre boje.

Datum objave: 12.prosinca 2023.

*Cijene su važeće na dan objave. Zakupac zadržava pravo izmjene uvjeta prodaje te iste može promijeniti bez prethodne najave.