Ova atraktivna izložba posjetitelji su mogli razgledati  u King Crossu od petka, 10. veljače, do nedjelje, 19. veljače 2023., u prostoru hodnika na sjevernoj strani centra (ulaz kod dm-a).

Postav izložbe sastojao se od deset originalnih fotografskih ostvarenja koje je Čižmešija fotografirao na zagrebačkim ulicama ekskluzivno za izložbu “Zaljubljeni”. Po struci modni dizajner Goran Čižmešija već gotovo dva desetljeća stvara svoj fotografski modni blog Style Seconds na ulicama Zagreba, ali i Pariza i Londona. Jedan je od istinskih europskih pionira street style fotografije koji je među prvima prepoznao značaj ulične mode na modna kretanja u digitalnom dobu. Parovi u Čižmešijinom objektivu su posebni, koloristični, vrckavi, usklađeni i zaneseni modom i životom. Biti na Goranovoj fotografiji je privilegij budući da on nije samo fotograf. On je kustos koji birajući modele na ulicama stvara posebnu zbirku modne fotografije i dokumente jednog vremena.

I posjetitelji King Crossa dobili su priliku stati ispred Goranovog aparata. Na društvenim mrežama King Crossa mogli ste sudjelovati u nagradnom natječaju “Zaljubljeni”. Glavna nagrada bila je profesionalna fotografija para by Goran Čižmešija. Sve što je bilo potrebno jest u komentaru ispod objava o nagradnom natječaju “Zaljubljeni” označiti vašu partnericu/partnera i napisati najljepšu ljubavnu poruku te pričekati i vidjeti da li je baš ona odabrana. Dvije utješne nagrade su poklon kartica “Spar” u vrijednosti 26,54 EUR/200,00 kn. Nagradni natječaj je počinjao u petak 10. veljače 2023.

U sklopu izložbe tu je bio i posebno uređen photo corner “Zaljubljeni”. Predivna zlaćana kružna instalacija ukrašena cvijećem sugerira cjelovitost i savršenost Ljubavi te je savršena kulisa za vaše uspomene ovog Valentinova.

Vidimo se u King Crossu!