Ovu atraktivnu izložbu posjetitelji su mogli razgledati  u King Crossu od petka, 10. veljače, do nedjelje, 19. veljače 2023., u prostoru hodnika na sjevernoj strani centra (ulaz kod dm-a).

Postav izložbe sastojao se od deset originalnih fotografskih ostvarenja koje je Čižmešija fotografirao na zagrebačkim ulicama ekskluzivno za izložbu “Zaljubljeni u King Crossu”. Po struci modni dizajner Goran Čižmešija već gotovo dva desetljeća stvara svoj fotografski modni blog Style Seconds na ulicama Zagreba, ali i Pariza i Londona. Jedan je od istinskih europskih pionira street style fotografije koji je među prvima prepoznao značaj ulične mode na modna kretanja u digitalnom dobu. Parovi u Čižmešijinom objektivu su posebni, koloristični, vrckavi, usklađeni i zaneseni modom i životom. Biti na Goranovoj fotografiji je privilegij budući da on nije samo fotograf. On je kustos koji birajući modele na ulicama stvara posebnu zbirku modne fotografije i dokumente jednog vremena.

I posjetitelji King Crossa dobili su priliku stati ispred Goranovog aparata. Na društvenim mrežama King Crossa mogli ste sudjelovati u nagradnom natječaju “Zaljubljeni u King Crossu”. Glavna nagrada bila je profesionalna fotografija para by Goran Čižmešija. Sve što je bilo potrebno jest u komentaru ispod objava o nagradnom natječaju “Zaljubljeni u King Crossu” označiti vašu partnericu/partnera i napisati najljepšu ljubavnu poruku te pričekati i vidjeti da li je baš ona odabrana. Dvije utješne nagrade su poklon kartica “Spar” u vrijednosti 26,54 EUR/200,00 kn. Nagradni natječaj je počinjao u petak 10. veljače 2023.

U sklopu izložbe tu je bio i posebno uređen photo corner “Zaljubljeni u King Crossu”. Predivna zlaćana kružna instalacija ukrašena cvijećem sugerira cjelovitost i savršenost Ljubavi te je savršena kulisa za vaše uspomene ovog Valentinova.

Vidimo se u King Crossu!