Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Za one koji teško posežu za bilo čime što nije crno ili bijelo, boje se može unositi polagano, kombiniranjem jednog komada u boji, poput majice, s neutralnim hlačama ili trapericama. Možemo i začiniti jednostavniju kombinaciju šarenim sunčanim naočalama ili torbicom jarkih boja.

Ako ste odvažni, poigrajte se zabavnim uzorcima u spoju s bojama. Mogućnosti je mnogo – cvjetni uzorci, životinjski print, geometrijski oblici ili apstraktni motivi. Za svakoga ima ponešto, a bilo koji uzorak podignut će vašu modnu kombinaciju na višu razinu bez puno muke.

Boje su zabavne i za one najmlađe. Osim što je šarenilo prisutno svuda oko njih – u prirodi, hrani i igračkama, i ormar će im biti poput igraonice ako izgleda kao vatromet boja. Majice, hlačice ili haljine, boje su uvijek dobrodošle! 

Detalji čine razliku, stoga ukrasite svoj outfit razigranim nakitom, kravatom, šarenim sandalama ili crvenim sjajilom. Na vama je kako ćete učiniti svoje modne kombinacije posebnim, a boje će vam u tome biti najbolji prijatelj.