Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Zdrave navike spavanja, ili, kako to zovu stručnjaci, higijena spavanja, su rutine i prakse koje možete primijeniti kako biste ne samo brže zaspali, već i duže spavali. Hoćete li se cijelu noć prevrtati ili ćete spavati kao beba, između ostaloga, ovisi i o izboru vaše posteljine, jastuka, ali i spavaćice, odnosno pidžame koju nosite. Naravno, važno je liježete li svake noći u približno isto vrijeme, jeste li se prekrcali hranom prije spavanja i provodite li sate pred plavim svjetlom ekrana u krevetu, ali svakako će imati utjecaj i tkanine koje vas obavijaju dok spavate. Također, to je istodobno i odraz vašeg stila zato nemojte kupovati svoje pidžame, ogrtače i posteljinu na brzinu, već si dajte vremena i odaberite ono u čemu će vam biti ugodno, ali je i oku lijepo. Svakako ćete to pronaći u King Crossu.

Posteljina i jastuci

Kvalitetna posteljina i ne samo da pruža vizualni užitak u spavaćoj sobi, već je i temelj zdravog i dubokog sna. Pamučne tkanine i paleta umirujućih boja stvaraju atmosferu u kojoj ćete se lako o opustiti, a dobar jastuk omogućit će vam udoban položaj koji vas neće buditi iz sna.

Pidžame i spavaćice

Bez obzira volite li mekanu pamučnu teksturu ili svilenkast dodir tkanine, odabir prave odjeće za spavanje je važan korak prema kvalitetnom snu. Toplina, prozračnost i udobnost, ali i estetika su kriteriji kojim se trebate voditi pri odabiru. Također, odaberite lijep i ugodan kućni ogrtač, važan je jer, to je posljednje što nosite navečer, i prvo što ujutro obučete na sebe.

Datum objave: 31.siječnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.