Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

Pozamanterija, šivaće mašine kao i sav materijali za šivanje, pletenje, kukičanje, vezenje… trgovina Liupka u shopping centru King Cross Jankomir probudit će vašu kreativnost već na prvi pogled. U pravom malom raju za ljubitelje ručnog rada nalazi se svo blago koje vam je potrebno za izradu rukotvorina.

Moderne i praktične, one za sve vrste šivanja ili pak za prave profesionalce, mašine za fini vez ili overlock – u Liupki ćete naći mašine za šivanje za svaku vrstu zahvata, dok uz kupnju nekih možete ostvariti i do 50% popusta za neke od radionica u Liupki.

Liupka je također i jedan od najvećih opskrbljivača vune i pređe za pletenje i heklanje, materijala za vez i izradu špulica, tapiserija i ukrasa.

Za svoje vjerne kupce u Liupki pripremaju redovite tečajeve šivanja, pletenja i heklanja po iznimno pristupačnim cijenama. Tečajevi se odvijaju u ugodnoj radnoj atmosferi, pod mentorstvom iskusnih učitelja šivanja. Naučit ćete crtati uzorke, stvarati zakrpe, plesti i mnoge druge vještine, a izvode se i za početnike i za iskusne ljude koji žele nadograditi svoje znanje.

Povodom otvorenja, očekuju vas i popusti do 30% na sve materijale.

Vidimo se u King Crossu!