Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Bilo da se volite istaknuti svojom odjećom, bilo da ste skloniji diskretnijim modnim odabirima, vjerojatno posjedujete barem jedan par traperica. Ovaj klasik i dalje ostaje najsvestraniji modni komad zahvaljujući različitim krojevima, pranjima i bojama. Jer, sjetite se samo kako su široke traperice savršen spoj uz kratki top ili kako modeli kraćih nogavica mogu istaknuti zanimljiv par cipela… Da ne spominjemo kako traperice visokog struka uz sako funkcioniraju jednako dobro za ured kao i za romantičnu večeru.

Neslućeno je mnogo kombinacija koje vam dobro odabran par traperica pruža i sve ih treba iskoristiti, a čak je i Vogue prošle godine konstatirao da će ‘traperice i lijep top’ uvijek biti pobjednička kombinacija i da se baš tu krije rješenje mnogih odjevnih dilema. Priznajte, ovo može biti izuzetno korisna smjernica prilikom odabira odjeće. Jednostavna, ali efikasna kombinacija, piše Vogue, pouzdan je izbor za sezonu zabava – pogotovo za prigode koje zahtijevaju nešto opušteniju odjeću od haljine. Zato, brzo pronađite svoj savršen novi par – veliki izbor ženskih, ali i muških i dječjih modela čeka vas u ponudi trgovina u King Crossu.

Datum objave: 27.veljače 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.