Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Mnogima je draga uspomena u životu ona kada su naučili voziti bicikl. Od djetinjstva nam je vožnja na ta dva kotača iznimno zabavna i opuštajuća. Osim što je zabavno, voziti se biciklom je i praktično i ekološki odgovorno. Sjajni su za vožnje u prirodi, do prijatelja, pa čak i do radnog mjesta. Neki prijeđu na višu razinu te se odluče posvetiti biciklizmu ili adrenalinskom biciklizmu. Velik izbor za svaki uzrast možete pronaći u King Crossu.

Ako vam dva kotača nisu dovoljno zanimljiva, role su odličan odabir. Jednostavne su za savladati, a vožnja u njima je ugodna i zabavna. Sjajne su i za velike i male – tko ne bi volio cipele na kotače! Ušetajte u King Cross, a izađite u predivnim novim rolama!

Za one koji žele surfati na asfaltu i biti kul tu je skateboard. Skateboarding postaje sve popularniji sport, a njegova atraktivnost privlači sve uzraste. Možete se odvažiti i naučiti trikove u skate parkovima ili se jednostavno voziti i „surfati“ ulicama, a kada vam je dosta lako ga nosite u rukama.

Romobili su desetljećima voljeni među djecom, a nove električne verzije postale su pravi hit u svijetu i među starijom populacijom. Brzi i jednostavni, idealni su za transport i zabavu, a velik broj ljudi koristi ih kao prijevozno sredstvo do radnog mjesta. Velik izbor romobila možete pronaći u trgovinama u King Crossu!

Datum objave: 14. ožujka 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.