Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Ljubimci ublažavaju usamljenost i otpuštaju oksitocin – hormon ljubavi. Potiču vas na kretanje – čak i kada to ne želite – i drže vas prisutnima u trenutku. Oni su pokretači razgovora, privlače ljude i pružaju početnu iskru društvene povezanosti. Možda najvažnije – kućni ljubimci mogu pružiti zaista snažan osjećaj svrhe kroz svakodnevnu brigu i odgovornost za drugo živo biće što može pružiti pokretačku snagu za ustajanje iz kreveta ujutro. A što oni traže zauzvrat? Malo hrane, svoje mjestašce u domu, pokoju poslasticu, igračkicu, prikladnu njegu i zaštitu, a više od svega, djelić vašeg vremena i pažnje. Povodom Dana kućnih ljubimaca koji se obilježava 11. travnja, kako biste se podsjetili na najvažnije što je potrebno vašem ljubimcu, pročitajte kratki vodič što odgovoran vlasnik kućnog ljubimca, bez obzira o kojoj je životinjskoj vrsti riječ, treba znati, a zatim se zaputite u King Cross gdje vas čeka sve ono što je potrebno za zdravog i sretnog ljubimca.

 

  1. Svog ljubimca, ma kako se činio zdrav i veseo, jednom godišnje morate odvesti na pregled kod veterinara
  2. Poslastice su super, ali pazite na količine – debljina je veliki neprijatelj zdravlja vašeg ljubimca
  3. Ako primijetite da se vaš ljubimac neobično ponaša, nemojte misliti da će tek tako proći, obavezno razgovarajte s veterinarom
  4. Pazite da prehrana vašeg ljubimca sadrži sve potrebne nutrijente
  5. Stvorite ljubimcu dom u vašem domu – neka ima prostor samo za sebe i svoje igračkice
  6. Vodite računa o higijeni ljubimca i njegovog prostora
  7. Svaki ljubimac treba malo vaše pažnje – ne zaboravite mu je pokloniti svakog dana

Datum objave: 9.travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.