Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Ništa ne priziva više ljeto od šuma mora, mirisa krema za sunčanje i svih vaših spakiranih stvari koje nosite sa sobom. Ljetovanje, ili barem vikend na moru je predivan bijeg od svakodnevne jurnjave – šljunčane plaže, umirujući zvuk valova i osjećaj sveopće relaksacije isplati se čekati cijelu godinu. Ali, put do opuštenog uživanja na plaži počinje pomnim planiranjem, a zatim kupnjom i pakiranjem stvari bez kojih vaš odmor neće biti odmor.

Naime, popis za pakiranje za ljetovanje zahtijeva nešto drugačiju strategiju od ostalih vrsta putovanja. Prvo, preventivne mjere poput kreme za sunčanje, sunčanih naočala i šešira su neizbježne. Onda tu su pijesak, mokra odjeća i održavanje djece sretnom i veselom što, ako putujete s malenima, treba uzeti u obzir. Uz odjeću i sve za zaštitu od sunca, sjetite se ponijeti i ne tako očite stvari poput rashladne torbe i bežičnog punjača za tehnologiju. Sve će vam to, budite sigurni, zatrebati, a da spremni otputujete na more i zasluženo uživate, King Cross ima sve što će vam biti potrebno za ljetni užitak.

Datum objave: 17.lipnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.