Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Kada kupujete novu igraću konzolu, prvo pitanje koje trebate sebi postaviti je koje igre želite igrati na njoj. Jeste li zainteresirani za Mario ili Zelda franšize? Trebate li hardware koji može reproducirati UHD Blu-ray diskove ili streamati 4K video i podržavati Dolby Vision? Tražite li ‘sve u jednom’ sustavu zabave bez ikakvih dodataka ili prijenosni gejming PC?

Sada je lakše nego ikad pronaći odličan gejming sustav. Ali vrsta igara koje igrate i s kime ih igrate čini veliku razliku kada kupujete. Dobra vijest je da su najbolje konzole dostupne za kupnju upravo sada nakon godina nestašice. Microsoftov Xbox Series X i Series S su oba odlična ulazna mjesta u Xbox Game Pass ekosustav i konzolno tržište općenito, a Xbox nudi mnogo kompatibilnosti između generacija u smislu igara, kao i dodatke poput kontrolera, slušalica i monitora.

S druge strane, Sonyjev PlayStation 5 donosi neke od najboljih igara u industriji – Insomniac Spider-Man serijal, Call of Duty i još mnogo toga. Nintendo Switch također ima mnogo toga za ponuditi kako casual gejmerima tako i hardcore igračima: gejming u pokretu, fleksibilnost i prenosivost te mnogo zabavnih, obiteljskih ekskluzivnih igara. Nema sumnje, najbolje igraće konzole stigle su na tržište, a u ponudi King Crossa potražite njih i puno dobre opreme za gamere. Neka igre započnu!

Datum objave: 30.5.2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.