Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Sjećate li se svog uzbuđenja kada ste s roditeljima išli kupiti školsku torbu? Naravno da se sjećate i, kladili bismo se da jako dobro pamtite i kakve ste sve torbe nosili kroz svoje godine školovanja jer ipak su to naši nerazdvojni suputnici kroz školsko doba. Sigurno i vaše dijete osjeća jednako uzbuđenje sada kada birate njegovu torbu, jedino što danas ima puuuno veći izbor nego što ste ga vi imali. Isto je i s priborom – pernicama, bilježnicama, bojicama… Izbor je nepregledan, ali važan jer su školske torbe i pribor neophodni alati koji pomažu učenicima da organiziraju svoje školske obveze, olakšavaju učenje i samu nastavu čine nekako zabavnijom. Iako će mališani, naravno, svoje školske stvarčice birati prema njihovom izgledu i apliciranim superjunacima ili likovima iz crtića, a oni stariji prema modnim trendovima ili količini Barbiecore elemenata, ipak bi trebalo pripaziti na nekoliko dodatnih sitnica koje će kasnije puno značiti. 

Školske torbe: Više od modnog dodatka


Djeca za to možda ne mare, ali roditelji bi trebali: pravilno odabrana školska torba može pomoći u sprječavanju bolova u leđima i ramenima i olakšati nošenje tereta knjiga te omogućiti efikasnije organiziranje školskog materijala. A koji su to ključni faktori koje biste trebali razmotriti prilikom odabira školske torbe? Ergonomija, prije svega. Torba treba biti ugodna za nošenje, a remenje treba biti podesivo i dobro podstavljeno. Također je bitna veličina torbe – odaberite torbu koja je dovoljno prostrana za sav školski materijal, ali da ipak nije prevelika, izgubit će formu ili bi je dijete moglo pretrpavati stvarima i tegliti bespotreban teret. Potražite torbu od kvalitetnih materijala koja će zadržati oblik, neće se habati i izdržat će godine nošenja teških knjiga i bilježnica. I zadnje, ali ne nevažno, dobro je da torba ima praktične pretince i džepove jer oni mogu olakšati organizaciju i omogućiti brz pristup ključnim stvarima.

Školski pribor: alati za uspjeh

Znate onu staru – bez alata, nema zanata, a to vrijedi i za školski pribor: bez adekvatnog alata, učenje postaje teže, kompliciranije… i manje zabavno. Kvalitetan, raznolik školski pribor može povećati motivaciju za učenje, potiče kreativnost i olakšava rješavanje zadataka, a dobro organizirani i opremljeni pravim alatima, poput ovih koje možete pronaći u King Crossu, učenici će biti spremniji za mnoge izazove koje im nose školski dani. Pogledajte izbor!