Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

“U mom domu postoji jedna mala soba koja je ispunjena svim mojim neredom i sitnicama. Moja je šivaća mašina tamo, kao i sva moja pletiva. To je mjesto gdje mogu otići opustiti se i odmoriti. Ne provodim puno vremena tamo, ali barem znam da postoji”, rekla je u jednom intervjuu, ni manje ni više, već Julia Roberts. Holivudska diva u šivanju i pletenju pronalazi mir, tišinu i odmak od glamuroznog života pod reflektorima. Julia nije jedina, isto rade i pjevačica Gwen Stefani i glumica Eva Longoria, a nije ni čudo – šivanje zaista može biti jedna vrsta relaksacije u kojoj se otvara prostor izražavanju vlastite kreativnosti kad od običnog komada tkanine stvarate unikatni predmet, onako kako ste ga upravo vi zamislili, bilo da je riječ o odjeći, ukrasu za dom ili kostimu vašeg djeteta za maškare.

Kada šivate odjeću, jedna od najvećih prednosti je mogućnost prilagođavanja kroja svojem tijelu. Gotova odjeća može vam sjajno pristajati, ali obično čak i najbolji odjevni predmeti neće biti sasvim po vašoj mjeri. A dobar kroj može značiti veliku razliku! Uz to, šivanje ima taj meditativni element jer kada se skoncentrirate na šavove, krojeve i ritmičan zvuk šivaćeg stroja, teško je misliti na bilo što drugo tako da je um rasterećen, a vi opušteni dok stvarate nešto što nitko drugi nema i dopuštate svojoj kreativnosti, mašti i vještini da se pokažu u punom sjaju! A sve što bi vam moglo zatrebati za ovaj ispunjavajući hobi, od igle do šivaćeg stroja, možete pronaći u trgovini Liupka u King Crossu!

Datum objave: 5. travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.