Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Ponekad se kalendar baš dobro poklopi – tako se u srijedu smiješi Praznik rada koji će donijeti još jedan predah usred radnog tjedna i priliku za odmor i malo drugačiji dan. Iako možete taj dan spustiti rolete i provesti ga na kauču uz serije, početak svibnja obećava i lijepo, proljetno vrijeme koje je sjajno provesti s društvom u prirodi. Jer, baš tako se proslavlja Praznik rada, u mnoštvu, na otvorenom, uz nešto za prizalogajiti. Trava je zelena, drveće propupalo, zrak svjež, a sunce još blago i zašto onda ne biste okupili društvo oko roštilja uz dodatak zapečenog graha koji ste pripremili dan ranije i dobru play listu za dodatnu atmosferu?

To možete napraviti u svom vrtu ili terasi ili pak odabrati neku od lokacija po vašem guštu. S menijem nemojte previše komplicirati – i jednostavna jela mogu biti zamamna. Već gotovi ćevapčići, pljeskavice, marinirani svinjski vrat ili carsko meso sjajno se sljubljuju s mirisom dima roštilja i vrlo ih je lako ispeći, a mladi luk i rotkvice, koji su u sezoni, dat će vašem meniju dozu svježine. Ostanite u temi i ponesite grah salatu ili zapečeni grah, namirnicu bez koje je Praznik rada nezamisliv, i, dakako, pobrinite se za piće. Pivo, vino i mineralna voda su najpraktičnija (i najtraženija) pića uz roštilj, a da bi vaš dan za odmor protekao što ugodnije, dobro bi bilo ponijeti još neke stvarčice. Suncobran će vam dati potreban hlad, pokoja sklopiva stolica i dekica pružiti ugodu, a prijenosni hladnjak čuvati vaše namirnice i održavati piće hladnim. Naravno, uvijek dobro dođe glazba pa bluetooth zvučnik obavezno ubacite u prtljažnik. Sve potrebno možete pronaći u King Crossu i ne zaboravite, važno je opustiti se i odmoriti, zaslužili ste.

Datum objave: 30. travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.