Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Uvijek se osjeti neka vrsta olakšanja kada možete reći zbogom podstavljenim, teškim jaknama i silnim slojevima odjeće te konačno razmišljati o nečemu drugom osim funkcionalnosti. No, temperature možda stalno rastu, ali odijevanje za proljeće još uvijek može biti izazovno: sporadični iznenadni izlasci sunca izmiješani s kišama (pa čak i povremeno snijegom) otežavaju odluku što odjenuti na izlasku iz kuće.

Postoji nekoliko modela jakni koje će se uvijek smatrati proljetnim klasicima i dobro bi bilo na njih gledati kao na temelje garderobe u koje vrijedi ulagati. Tu spadaju, dakako, baloner i kožna jakna, idealna za uklapanje u mnoštvo kombinacija, od najsportskijih do elegantnijih. Baloner će uvijek biti klasičan izbor za proljeće jer je stvoren za slojevito odijevanje, a praktičan je izbor za promjenjive vremenske prilike.

Međutim, postoje neke suptilne prilagodbe i stilski pomaci za 2024. godinu – općenito, siluete su prevelike i ‘kutijaste’. Bomber jakna se vratila u velikom stilu, i možda izgleda najcool u mornarsko plavoj, zelenoj ili crnoj koži. Također, vratio se i utjecaj 2000-tih, a to se posebno vidi na prevelikim bajkerskim jaknama. Paleta boja, s druge strane, prilično je prigušena, s puno maslinastih zelenih i mornarskih plavih, pridajući tim trendovima minimalistički osjećaj.

A za koji god model se vi odlučili, za klasike ili trendovske komade, sve ćete ih pronaći u King Crossu, pogledajte dio izbora koji izdvajamo:

Datum objave: 12. ožujka 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.