Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

U savršenom svijetu svi ljudi bi imali dovoljno ugradbenih ormara, nekoliko ostava i goleme kuhinje s desecima ormarića i ladica… U stvarnom svijetu, većina stanuje u stanovima, a u njima uvijek kao da nedostaje prostora za silne stvari koje su se nakupile. Na sreću, tu na scenu stupaju dizajneri čija pametna rješenja djeluju poput magije i pomažu da hrpu stvari s kojom mislite da nemate gdje u trenu pospremite, držite urednom i nadohvat ruke. Problem viška stvari i manjak prostora najčešće se pojavljuje u spavaćim sobama, kuhinji i kupaonici i baš zato pogledajte izbor proizvoda za pohranu iz ponude trgovina u King Crossu uz koje ćete svoj dom dovesti u red – u trenu!

Za dječju sobu

Dječje sobe su onaj dio doma u kojem se čini da svaki dan ima sve više i više stvari – koje je sve teže I teže pospremiti. Igračke, puzzle, knjige, bojanke, pisaći pribor, sportska oprema, odjeća… sve to treba imati svoje mjesto pa su košare, ladičari, kutije i višenamjenski namještaj odlična rješenja za izbjegavanje totalnog kaosa.

Za kupaonicu

U svim je stanovima s kupaonicom ista priča – koriste je svi članovi kućanstva i svaki od njih ima svoje stvari koje bi da su im uvijek pri ruci, a prostor je ograničen. Viseće police, košare i spremnici, i to puno njih, spasit će stvar.  

Za spavaću sobu

Sigurno vam se često čini da nemate što obući, ali, gle čuda, vaši su ormari toliko prepunjeni da ni ne znate što sve u njima imate. Za ovakve slučajeve postoje sjajna rješenja – od pomoćnih ormara, spremnika za odlaganje ispod kreveta, vakuumskih vreća do kutija i organizatora odjeće.

Za kuhinju

Ostaci obroka, namirnice u ambalaži, nepregledni kuhinjski ormarići, nedovoljan broj ladica…U kuhinji vrlo lako može zavladati nered, ali izlaz je u kutijama za pohranu, pomoćnim komodama i stalcima koji će omogućiti preglednost i uz koje ćete dobiti više prostora i reda.

Datum objave: 29.veljače 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.