Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Nekima je glačanje jedna vrsta opuštanja, svojevrsna meditacija, drugima (većini) najmrži kućanski posao na svijetu koji odnosi puno dragocjenog vremena. No, čak i ako pripadate drugoj skupini – sigurno želite da je vaša odjeća uredna, da legnete u čistu, zaglađenu posteljinu i da vaši stolnjaci nemaju nabore.

Srećom, živimo u svijetu tehnologije i glačanje više ne mora trajati satima kao nekad. Nove tkanine na kojima se teže stvaraju nabori, omekšivači, perilice rublja s opcijama koje manje gužvaju odjeću, sprejevi za lakše glačanje – mnogo je izuma koji olakšavaju ovaj posao, ali nijedan ne pomaže onoliko koliko dobro, kao kvalitetno glačalo.

Svijet glačala potpuno se transformirao i sofisticirao unatrag nekoliko desetljeća – prvenstveno zahvaljujući glačalima s parnim postajama koja klize kroz odjeću i jednim lakim potezom uklanjaju i najmanji nabor na odjeći. Tajna je u tome da para puno brže zagrijava tkaninu od zraka i zbog toga su tako velika pomoć u uštedi vremena i olakšavanju cijelog procesa. Također, glačanje je lakše i zbog ručnih parnih pegli koje uklanjaju nabore na odjeći dok je ona na vješalici. ‘Obična’ glačala također su odraz najnovijih tehnoloških dostignuća – od senzora pokreta do automatskog prilagođavanja temperature tkanini – mogućnosti su nevjerojatne, a veliki izbor najsuvremenijih glačala možete pronaći u King Crossu.

Datum objave: 15. travnja 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.