Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Zimi možda možemo reći da čizma glavu čuva, ali ljeti je to, bez imalo sumnje, kapa. Da, bejzbolska kapa, slamnati ili bucket šeširić sjajan su modni dodatak ljetnim kombinacijama, ali, prije svega, imaju praktičnu, i vrlo važnu funkciju. Bebama i maloj djeci se uvijek sjetite zaštititi glavu od jakog sunca, zar ne, ali i većim klincima i vama je to itekako potrebno.

I ne samo kad krenete na ljetovanje,  već i za svaku priliku kada idete vani tijekom ljetnog dana, bilo da samo skoknete do trgovine, idete na izlet u šumu ili lovite malo boje na svojoj terasi. 
Šeširi i kape čuvaju vašu glavu od direktnog, jakog sunčevog svjetla, a obod kožu vašeg lica i vrata te oči. Jeste li znali da čak i tjeme može izgorjeti na suncu? Zato posvetite vrijeme i potrebnu pozornost odabiru ljetnih pokrivala za glavu za cijelu obitelj.

Odaberite one od materijala koji dišu, pazite da obavezno imaju obod, razmislite i o kapama koje imaju zaštitu za uši i vrat, ali i o onima koje su napravljene od materijala koji pružaju posebnu UV zaštitu. Sve ove funkcionalnosti ne moraju značiti da trebate zanemariti stilski efekt, baš naprotiv, u King Crossu možete pronaći velik izbor ljetnih kapa i šešira koji će vas ne samo štititi, već će podići svaku vašu ljetnu kombinaciju na višu razinu!