Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Čizme su, pokazalo se 2023. godine, obuća koja se nosi cijelu godinu, ne samo tijekom hladnih mjeseci, a kako i ne bi kada su modeli koji su sada na vrhu liste trendova tako lako nosivi i kada se tako odlično kombiniraju. Zato ako već niste, pronađite svoj model, ili više njih, koje možete nositi sve do kasnog proljeća, a to se odnosi kako na ženske, tako i muške modele. U King Crossu ćete pronaći velik izbor trendi čizama za velike, ali i male.

Za žene

Ne postoji jedan poseban model koji je u trendu, ali posebno su se istaknule kaubojke i bikerske čizme s kopčama. Međutim, u modi su i čizme koje crpe inspiraciju iz nostalgije, poput čizama sa špicastim vrhovima koje podsjećaju na ’90-e. Topli krzneni modeli ravnih potplata su također još vrlo poželjan trend, a sigurno će vam zatrebati i jedan par za snijeg. Zato, krenite u potragu za svojim parom, a u King Crossu vas čeka sjajan izbor.

Za muškarce

Muški modeli čizama više nisu ograničeni samo na to da zadovolje kriterij praktičnosti, već usvajaju suvremene dizajnerske elemente i trenutne modne trendove. Ipak, zadržavaju ono osnovno, malu dozu robusnosti i funkcionalnost.

Za djecu

Njihove nogice trebaju ostati tople i suhe, ali to ne znači da čizme za djecu ne trebaju imati i lijep dizajn. Krzneni detalji, aplicirana srca, metalik sjaj ili šljokice – najmaštovitije modele dječjih čizama pronaći ćete u King Crossu:

Datum objave: 16.siječanj 2024.

*Cijene su važeće na dan objave. Trgovine zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta prodaje te iste mogu promijeniti bez prethodne najave.