Nur noch
00 Dani
00 Sati
00 Minute
00 Sekunde
: : :
bis zum Weihnachtsabend!

 

Glavni savjet? Mudro odabrana destinacija, a to je King Cross u kojem i ovog studenog možete pronaći odlične ponude.

Istraživanje napravljeno nakon prvog postpandemijskog „shopping praznika“, pokazalo je da Hrvati za Black Friday najviše kupuju elektroniku te da njih čak 58 posto kupuje neplanirano. Međutim, iako je odličan osjećaj spontano kupovati, šteta je ne iskoristiti odlične popuste na ono što dugo želite i što vam treba. Da biste do toga došli, savjetujemo vam planiranje i slaganje popisa, nakon čega trebate odabrati gdje tražene stvari možete najpovoljnije kupiti.

Pozivamo vas stoga da na našem webu pratite izdvojene ponude trgovina u King Crossu, ali i da pratite King Cross na društvenim mrežama – jer redovno donosimo informacije o raznim aktualnim „Black Friday“ popustima. Black Friday ponude najbolje je iskoristiti za skuplje, kvalitetne stvari jer ćete na njima najviše uštedjeti, a da bi vam kupovina prošla što ugodnije, pozovite društvo. Nije nužno da idete u svaku trgovinu zajedno, već se možete dogovoriti za ručak i kavicu u predahu, a zatim osvježeni nastavite sa šopingom.

A s čim nikad nećete pogriješiti? S tehnikom i dekoracijama za dom, kao i sportskom opremom te odjećom. Dakako, kupovinom stvari za svog vjernog ljubimca također ćete igrati na sigurno. U nastavku izdvajamo neke od odličnih Black Friday ponuda koje vas očekuju u King Crossu ovog studenog, a vi ih uzimajući u obzir prethodne savjete dobro iskoristite:

Za dom

Bijela i audio-video tehnika uvijek su na vrhu potražnje za Black Friday. Ima smisla jer riječ je o većem ulaganju i jako dobro dođu popusti na ovu vrstu robe. Sniženja su prilika i da u svoj dom unesete dozu luksuza i priuštite si posebne dekoracije. Pogledajte izbor nekih od artikala koje možete pronaći u King Crossu:

Sportska oprema

Sport je izvrsna stvar i za tijelo i za um, a sniženja u studenom odlična su prilika za uloviti sportsku opremu. Podsjetnik: bilo što sportsko može biti i odličan blagdanski dar zato dobro istražite bogatu ponudu artikala u King Crossu.

Za ljubimce

Vaš ljubimac vama pruža čistu ljubav, a vi mu uzvratite malim znakom pažnje poput fine poslastice, zabavne igračke, udobnog ležaja ili, zašto ne – modnog dodatka. Sve što vašem ljubimcu treba, po Black Friday cijenama također možete pronaći u King Crossu.

 

 

Datum objave: 29.11.2023.